Με επιτυχία διεξήχθη το πρώτο Σεμινάριο Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας του συστήματος DRCS στην Αλεξανδρούπολη, είναι το δεύτερο κατά σειρά ΔΩΡΕΑΝ και ανοιχτό σεμινάριο αυτοάμυνας που διοργανώθηκε από τον Α.Γ.Σ. ΝΙΚΗ σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ, το σεμινάριο πήρε μέρος στον χώρο του Α.Γ.Σ. ΝΙΚΗ – Ανδριανουπόλεως 16 όπου και λειτουργεί το τμήμα αυτοάμυνας. Καλεσμένος του κ.Βερικούκη Δημ., πιστοποιημένου εκπαιδευτή DRCS, ήταν ο κ.Τουρτίδης Ευθύμης Τεχνικός επικεφαλής Ελλάδας καθώς και ιδρυτής του συστήματος DRCS (Directive Reactive Controlling System) ο κόσμος αγκάλιασε για δεύτερη φορά την διοργάνωση συμπληρώνοντας άμεσα τον αριθμό συμμετεχόντων καθώς υπήρχε περιορισμός 30 ατόμων λόγο χώρου και λόγο διάρκειας του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι είχαν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε ένα σεμινάριο διάρκειας 4 ωρών σε τεχνικές και καταστάσεις πολύ κοντά στις πραγματικές. Στο σεμινάριο εκπαιδεύτηκαν τόσο σε συμπλοκές άοπλων τεχνικών καθώς και ένοπλων (επίθεση με ράβδο, απειλή και επίθεση με μαχαίρι, απειλή σε πιστόλι, καταστάσεις ομηρίας, συμπλοκή σε τρίτα άτομα καθώς και τεχνικές με pocket stick)
Το D.R.C.S. είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά, μοντέρνα ρεαλιστικά συστήματα αυτοάμυνας. Είναι το Ελληνικό σύστημα Αυτοάμυνας, αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας και έχει ψηφιστεί ως ένα από τα δέκα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα συστήματα αυτοάμυνας και κοντινής μάχης παγκοσμίως. Απλές κινήσεις, απλές τεχνικές προσαρμοσμένες στον κάθε σωματότυπο και σε κάθε απαίτηση. Είναι εύκολο, γρήγορο στην εκμάθηση και κατανοητό.

Το D.R.C.S. εκτός από ιδανικό σύστημα αυτοάμυνας για πολίτες (άνδρες – γυναίκες – παιδιά), είναι ένα εξαιρετικό σύστημα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας
και Ιδιωτικές Υπηρεσίες Ασφαλείας και Φύλαξης. Γίνετε μέλος της οικογένειας μας και μάθετε πραγματικά πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε κάτω από στρεσογόνες καταστάσεις με αληθινά αποτελέσματα.

Ο στόχος μας δεν είναι να σας κάνουμε έναν αθλητή πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων, ΑΛΛΑ ένα άτομο που ξέρει πώς να είναι υπεύθυνο για την προσωπική του ασφάλεια. Στόχος μας είναι να σας κάνουμε ΑΣΦΑΛΗ.
Image and video hosting by TinyPic