Η τηλεόραση απαιτεί εικόνα και το ραδιόφωνο ήχο. . .

Την οδό της τηλεφωνικής επικοινωνίας επέλεξε η Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας για να παρουσιάσει την άποψη του διοικητή του νοσοκομείου Διδυμοτείχου σχετικά με τις εξελίξεις στα διοικητικά θέματα, αλλά και τη λειτουργία νέων κλινικών.

Ένα θέμα το οποίο απασχολεί δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους παρουσιάστηκε . . . με τηλεφωνική επικοινωνία.

Ενώ το βόρειο τμήμα του Έβρου ανησυχεί για την ενδεχόμενη διοικητική συνένωση των νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου έχει ήδη συζητήσει σχετικά με τις εξελίξεις και μάλιστα έχει εκδώσει και ψήφισμα, η Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας επέλεξε έναν άλλο τρόπο παρουσίασης, απ’ αυτόν που έχουμε συνηθίσει στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

Δεν κρίνουμε την ποιότητα των ερωτήσεων και των απαντήσεων που παρουσιάστηκαν στο κεντρικό και στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου Δημοτικού Μέσου. Μιλάμε για τον τρόπο επιλογής παρουσίασης ενός τόσου σημαντικού ζητήματος.

Μακάρι τουλάχιστον η επικοινωνία να έγινε μέσω σταθερών τηλεφώνων, γιατί αν από το Ορ tv κάλεσαν το διοικητή στο κινητό του, ποιο ακριβά τους κόστισε από τα καύσιμα που θα απαιτούνταν για τη μετάβαση μέχρι το . . . μακρινό Διδυμότειχο.