Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Έβρου συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΑΕΕ Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στις 08:00 το πρωί.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας και Πρωτοβάθμιων Σωματείων. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας παρέδωσε στη διευθύντρια του ΟΑΕΕ ψήφισμα διαμαρτυρίας με τα αιτήματα των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.
Συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Λαμπάκη Ευάγγελο, πραγματοποίησαν την Τρίτη 02 Ιουλίου 2013 στο γραφείο του, το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Έβρου, με εκπροσώπους του Σωματείου Παντοπωλών και τον Αντιπρόεδρο Α’ του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να τον ενημερώσουν και να ζητήσουν την αρωγή του στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων, που αντιμετωπίζει σήμερα ο επαγγελματικός κόσμος του Νομού μας.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα του παραεμπορίου, και αναζητήθηκαν τρόποι για την πάταξή του. Αποφασίστηκε να συνεργαστούν η Δημοτική Αστυνομία με την Ομοσπονδία και τα Σωματεία των Παντοπωλών και των Παραγωγών για καλύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ