Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30/6/13, η 2η Καλοκαιρινή Παιδική Γιορτή Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων Αλεξανδρούπολης, με την υποστήριξη των καταστημάτων Vodafone Αλεξανδρούπολης.
Ήταν ένα «ραντεβού» χαράς και δημιουργίας που σε συνδυασμό με τον παιδευτικό του χαρακτήρα έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς φίλους να συμμετάσχουν και να απολαύσουν τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Η γιορτή, που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία των Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών – Νηπιαγωγείων Αλεξανδρούπολης (Λεγγέτση, Το Καραβάκι, Μικρές Φατσούλες, Baby Parking, Μαγικός Αυλός, Η Φωλίτσα της Γιαγιάς) και με τη βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ στη διοργάνωσή της συνέβαλε η εταιρεία “IDEA”.
Τα έσοδα από τη γιορτή διατέθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΑ και στο Κέντρο Κοινωνικής, Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, ενώ το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης συνέλεξε τρόφιμα μακράς διάρκεια, απορρυπαντικά και παιχνίδια για οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Στο χώρο της γιορτής υπήρχαν: Εργαστήρι ζωγραφικής με την επίβλεψη της καθηγήτρια του Δ.Π.Θ Μαριάννας Παυλίδου, ζαχαροπλαστικής, κηπευτικής, εργαστήρι κατασκευών, εργαστήρι κατασκευής κοσμημάτων από ανακυκλώσιμα υλικά, εργαστήρι κομμωτικής, μπαλονοεκπλήξεις από την Alouette, εκπαίδευση στην Αστρονομία, ο «Τοίχος της Αγάπης», εστία ποδοσφαίρου mini soccer, ξυλοπόδαρος, δύο αλογάκια τα οποία προσέφερε ο Ιππικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, περίπτερο της Vodafone η οποία προσέφερε πολλά δώρα στους μικρόυς φίλους, ενώ η εταιρεία Coco Mat, διέθεσε ύφασμα και οικολογικά υλικά, προκειμένου τα παιδιά να κατασκευάζουν μαξιλαράκια για τις κούκλες τους.
Η μεγάλη έκπληξη της γιορτής ήταν το περίπτερο του βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης – Φωτεινή Σκαρλακίδου το οποίο είχε καλεσμένο τον αγαπημένο των μικρών μας φίλων Χρήστο Δημόπουλο της παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής «Ουράνιο Τόξο».
Ο κος Δημόπουλος υπέγραψε το νέο του βιβλίου και συνομίλησε με όλα τα παιδιά που βρέθηκαν κοντά του
Το σίγουρο είναι πως οι μικροί φίλοι πέρασαν υπέροχα και μαζί τους και εμείς!

Ραντεβού του χρόνου!