Φτάνοντας πλέον στην τελική ευθεία της έναρξης του σημαντικού αυτού τουρνουά, που διοργανώνεται από τον σύλλογό μας, σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των αγώνων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Σουφλίου και ελπίζουμε οι φίλαθλοι να απολαύσουν το υψηλό αγωνιστικό θέαμα που εγγυώνται οι συμμετέχοντες ομάδες.
Να σημειωθεί ότι τους αγώνες του Σαββάτου θα τους παρακολουθήσει και ένα κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του Ευρωπαϊκού Βόλλευ. Ο general manager της Τουρκικής ομάδας «FENERBAHCE», κος IMBRAHIM SAHIN YURTDAS, θα τιμήσει πραγματικά με την παρουσία του τις αθλητικές αναμετρήσεις. Αφορμή της επίσκεψης αυτής αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας της Λήμνου στους αγώνες μιας και ο αξέχαστος Νίκος Σαμαράς, ο ιδρυτής της νησιωτικής ομάδας, φόρεσε την φανέλα της και άφησε το στίγμα του στη γείτονα χώρα σε όλους τους τομείς.
Καταθέτοντας την αγάπη μας για το άθλημα πιστεύουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των ομάδων και να συμβάλουμε, με τις μικρές μας δυνάμεις, στην προώθηση του αθλήματος στην περιοχή μας.

Με τιμή

Το Δ.Σ του Συλλόγου «Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ»

ΠΕΜΠΤΗ 10/10/2013 ΩΡΑ
Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB 20:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/10/2013
Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB 18:00
Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ. 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/10/2013
Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 18:00
ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ. ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB 20:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10/2013
ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ. Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 18:00

Image and video hosting by TinyPic