Διανομαρχιακή: «Προς κ. Paul Wright: Η γή και η θάλασσα της Θράκης είναι ο πλούτος των Θρακιωτών! Αναπτυσσόμαστε και δεν παραδινόμαστε στην καταστροφή».
Τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και του περιφερειακού συμβουλίου υπενθυμίζει η διανομαρχιακή στον ιδιοκτήτη της Eldorado Gold, εταιρίας που θέλει να κάνει τα χρυσωρυχεία στη Θράκη.
Στο μήνυμα της διανομαρχιακής αναφέρεται:

Προς κ. Paul Wright (1): Ομόφωνη απόρριψη από το Δήμο Αλεξανδρούπολης
Απόφαση που ελήφθη στο Δημοτικό Συμβούλιο της 1ης Οκτωβρίου 2012, όπου παρέστη με τους συμβούλους της και η η εταιρεία “Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε”, θυγατρική κατά 100% της Eldorado Gold και παρουσίασε το πρόγραμμα της. Η απόφαση είναι 13 σελίδες, για να την κατεβάσετε σε pdf πατήστε εδώ.

Προς κ. Paul Wright (2): Ομόφωνη απόρριψη από το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών
Απόφαση που ελήφθη στο Δημοτικό Συμβούλιο της 3ης Οκτωβρίου 2012. Η απόφαση είναι 7 σελίδες, για να την κατεβάσετε σε pdf πατήστε εδώ.

Προς κ. Paul Wright (3): Ομόφωνη απόρριψη από το Δήμο Κομοτηνής
Απόφαση που ελήφθη στο Δημοτικό Συμβούλιο της 2ης Οκτωβρίου 2012. Oμόφωνη απόρριψη του έργου χρυσού Περάματος της εταιρείας “Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε”, θυγατρικής κατά 100% της Eldorado Gold.
Image and video hosting by TinyPic

Προς κ. Paul Wright (4): Κατά πλειοψηφία απόρριψη από το Περιφ. Συμβούλιο Αν.Μακεδονίας-Θράκης
1 κατά και 2 λευκά. Αυτά ήταν όσα κατάφερε η εταιρεία “Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε” μετά από 14 χρόνια συνεχούς προσπάθειας να διεισδύσει με κάθε μέσο στην τοπική κοινωνία της Θράκης. Η απόφαση που ελήφθη στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 3ης Οκτωβρίου 2012.

Η απόφαση είναι 7 σελίδες, για να την κατεβάσετε σε pdf πατήστε εδώ.