Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών στις Σάπες την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013, και ώρα 19.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα:

1. 7η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών χρήσης 2013.
2. Έγκριση γενομένων δαπανών.
3. 4η Αναμόρφωση προϋπολογισμού της ΚΕΜΑΣ χρήσης 2013
4. Παραχώρηση χρήσης του με αριθμό κυκλοφορίας φορτηγού αυτοκινήτου ΚΗΥ 2972 στην ΚΕΜΑΣ
5. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών γ’ τριμήνου χρήσης 2013.
6. Λήψη απόφασης για κατανομή πιστώσεων στα σχολεία Α’θμιας και Β’ θμιας σχολικής Επιδτροπής όπως και στα μειονοτικά σχολεία του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών (Δ’ κατανομή 2013)
7. Έγκριση σχεδίου Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας για την υλοποίηση του έργου: «Κατασκευή αγωνιστικού χώρου στίβου και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Σαπών», ορισμός εκπροσώπων για την υπογραφή της Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας και σύσταση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου
8. Έγκριση της διαδικασίας επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ
9. Συμβιβαστική επίλυση διαφοράς μεταξύ του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και των κ.κ. Ποάλα Κωνσταντίνου και Σταματίνα Παναγιώτη που προέκυψε από την αριθμ.2/2012 τακτοποιητική πράξη προσκυρώσεως και αναλογισμού αποζημιώσεων, εντός του οικισμού των Σαπών.
10. Λήψη απόφασης για διενέργεια διαγωνισμού των παρακάτω εργασιών:1) ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, 2) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ.
11. Επιλογή του τρόπου ανάδειξης αναδόχου για την εκτέλεση του έργου : «Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης Τ.Κ. Στρύμης, κατόπιν δύο άγονων διαγωνισμών και μιας άγονης διαδικασίας με διαπραγμάτευση».
12. Λήψη απόφασης επί αιτήσεων καταναλωτών ύδρευσης.
13. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Χουσεϊν Φεϊζ κατοίκου Αρσακείου για αποζημίωση αγρού του για ζημιά που υπέστη από υπαιτιότητα του Δήμου.
14. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Πολιτιστικού–Λαογραφικού Συλλόγου Κρωβύλης για παραχώρηση χρήσης μιας αίθουσας που βρίσκεται εντός του κτιρίου της Τοπικής Κοινότητας Κρωβύλης για τις ανάγκες του συλλόγου.
15. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Γιαννακόπουλου Κων/νου του Νικολάου κατοίκου Σαπών για παράταση εκποιουμένου οικοπέδου που του δόθηκε από τον πρώην Δήμο Σαπών.
16. Λήψη απόφασης επί αιτήσεων α) Σαϊτανίδη Βλαδίμηρου β) Σωτηριάδου Ελένης και γ) Ουστά Χουσεϊν Ναζμή κατοίκων Σαπών για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ