Ένας 46χρονος κι ένας 43χρονος συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του 46χρονου, εντόπισαν και κατέσχεσαν:
Image and video hosting by TinyPic
• 3 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 10,8 γραμμαρίων
• 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό
• 2 κυνηγετικά όπλα
• 37 κυνηγετικά φυσίγγια
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ένα από τα κυνηγετικά όπλα ανήκει στον 43χρονο, ο οποίος το κατείχε παράνομα και το παραχώρησε στον 46χρονο.

Στο Δροσερό Ξάνθης συνελήφθη μία 22χρονη σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται ένας 25χρονος, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται.

Στο σπίτι της 22χρονης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 114,6 γραμμαρίων.
Image and video hosting by TinyPic
Ο 25χρονος που αναζητείται μόλις είδες του αστυνομικούς πέταξε στη σκεπή διπλανού κτίσματος δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 36,9 γραμμαρίων και τράπηκε σε φυγή.
Ο 25χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 25χρονου.