Στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Μαρώνειας – Σαπών στις Σάπες την Τρίτη 15 Απριλίου 2014, και ώρα 19.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα:

1. 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών χρήσης 2014.
2. Έγκριση γενομένων δαπανών.
3. Έγκριση απολογισμών των σχολικών κοινοτήτων και της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, οικονομικού έτους 2013.
4. Έγκριση απολογισμών των σχολικών κοινοτήτων και της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, οικονομικού έτους 2013.
5. Έγκριση απολογισμών των μειονοτικών σχολείων του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, οικονομικού έτους 2013.
6. Παράταση του χρόνου μίσθωσης του αστικού ακινήτου στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Μαρώνειας, στην Ξυλαγανή , για τη στέγαση του ΚΕΠ 0623 (Ξυλαγανής).
7. Έγκριση της παράτασης εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Υποδομές Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων Πόλεως Σαπών», υποέργο «Υποδομές Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων Πόλεως-Σαπών»
8. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής Παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου πόλεως Σαπών» υποέργο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου πόλεως Σαπών»
9. Συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 241/2012 απόφασης του ΔΣ με την οποία είχαν καθοριστεί τα δικαιώματα βοσκής για το έτος 2013 και εφεξής.
10. Έγκριση πρωτοκόλλων αποζημίωσης αγροτών που υπέστησαν ζημιά από υπαιτιότητα του Δήμου και ψήφιση της σχετικής πίστωσης.
11. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως των: α) Κομοτήλ Χαλήλ Ρετζέπ του Χασάν β) Κομοτήλ Χαλήλ Αδέμ του Ρετζέπ και γ) Κομοτήλ Χαλήλ Ιρφάν κατοίκων Σαλμώνης δ) Μεχμέτ Αμέτ του Αλή ε) Χουσεϊν Ογλού Αϊφέλ στ) Αλή Χατήπ Γιουτζέλ ζ) Αλή Χατήπ Νατζιέ και η) Σταυρίδη Σταύρου για χορήγηση ή μη αδείας βοσκής των ζώων τους στο βοσκότοπο Στρύμης.
12. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της Χατζή Αϊσέ κατοίκου Σώστη για χορήγηση ή μη αδείας βοσκής των ζώων της στο βοσκότοπο Κρωβύλης (Πετρωτά)
13. Εγκριση ή μη της λειτουργίας της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών σε εικοσιτετράωρη βάση όλες τις ημέρες του μήνα για την εξυπηρέτηση διαρκούς φύσεως αναγκών
14. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως των κκ α)Ντάγκου Κωνσταντίνου του Ανέστη κατοίκου του οικισμού Διώνης β)Μαμούτ Μουσταφά -Εντέρ του Εκρέμ κατοίκου του οικισμού Ισάλου γ)Πέτρου Βασιλείου του Γεωργίου κατοίκου Σαπών δ) Καλούδη Κωνσταντίνου του Σίμου κατοίκου Στρύμης για χορήγηση ή μη οικονομικής ενίσχυσης λόγω έντονων βιοποριστικών προβλημάτων
15. Επιχορήγηση πολιτιστικών συλλόγων.