Με το thraki Νεα, «τα έβαλε» ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το κατάστημα του ΙΚΑ στην Ορεστιάδα.
Ο δήμαρχος, ο οποίος ίσως να ενοχλείται από τις αποκαλύψεις μας για το τι είχε πει προεκλογικά το 2006 και το τι δεν έγινε από αυτά, βρήκε ένα δημοσίευμα τις 30ης Νοεμβρίου το 2012 στο thraki Νεα, στο οποίο παρουσιάζονται οι πληροφορίες για κλείσιμο του ΙΚΑ της Ορεστιάδας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, σε ανάρτησή του στο facebook, αποκαλύπτει ότι το ΙΚΑ Ορεστιάδας δεν έκλεισε.

Το ότι δεν έκλεισε το ΙΚΑ Ορεστιάδας βέβαια, είναι γνωστό. Επίσης γνωστό είναι και το γιατί δεν έκλεισε το ΙΚΑ Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο, αυτός και μόνο τα κατάφερε. Με τις δύο επιστολές που έστειλε στο διοικητή του ΙΚΑ και στον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ο δήμαρχος Ορεστιάδας  με βάση τα όσα γράφει στο facebook, οι αγώνες κερδίζονται με επιχειρήματα και σοβαρή στάση.
Εν ολίγοις το ΙΚΑ παρέμεινε στην Ορεστιάδα γιατί ο δήμαρχος έστειλε τις επιστολές του.

Οι προσπάθειες που έκαναν ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός, οι βουλευτές του Έβρου, οι κάτοικοι της Ορεστιάδας, το κίνημα της Μαύρης Τετάρτης, τι ήταν; Τόπο έπιασαν μόνο οι επιστολές του; Η επιστολή φορέων της Ορεστιάδας με ημερομηνία 21 Σεπτεμβρίου 2012 δεν έπιασε τόπο;
Μόνον αυτός;

Επίσης, να υπενθυμίσουμε στους κατοίκους του δήμου Ορεστιάδας, ότι δεν έκλεισαν όλα τα τμήματα της εφορίας Ορεστιάδας, τα δικαστήρια Ορεστιάδας, τα σφαγεία Ορεστιάδας και το εργοστάσιο ζάχαρης.
Αντιθέτως κάηκε ο σταθμός του τρένου, το αναψυκτήριο στις Καστανιές είναι κλειστό, το κολυμβητήριο υπολειτουργεί και τα παιδιά πάνε στην πόλη των προγόνων τους την Αδριανούπολη! και προφανώς πολλά ακόμα.

Και μια ερώτηση δήμαρχε, ποιός σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, εκείνη την κρίσιμη περίοδο, ζήτησε να μάθει νέα από το δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Παπαϊωάννου, καλώντας τον έξω από την αίθουσα;

Επειδή όμως πάντα τα γραπτά και η εικόνα μένουν, θα συνοδεύσουμε το παραπάνω κείμενο με  δημοσιεύματα διαφόρων ΜΜΕ και βίντεο. 

Από την Εφημερίδα Μεθόριος, που λέει τα ίδια περίπου με το thraki Νεα, (ο δήμαρχος εμάς επέλεξε για να διαφημίσει)
Στο Διδυμότειχο παραμένει το ΙΚΑ για τον Β. Έβρο

Από το thraki Νεα, η επιστολή των φορέων της Ορεστιάδας
Επιστολή φορέων για τη συνέχιση λειτουργίας του ΙΚΑ Ορεστιάδας

Από τη Δέλτα τηλεόραση (δείτε το βίντεο ΕΔΩ).

Από την εφημερίδα Μεθόριος
Θετικά μηνύματα και επιφυλάξεις για την παραμονή του ΙΚΑ Ορεστιάδας

Από το thraki Νεα
Περιοδεία Ντόλιου σε ΙΚΑ Ορεστιάδα και Διδυμοτείχου

Από την εφημερίδα «Η Γνώμη»
Στο πόδι το Διδυμότειχο για το ΙΚΑ

Από την εφημερίδα «Η Γνώμη»
Στο πόδι για την ενδεχόμενη υποβάθμιση του ΙΚΑ σε Ορεστιάδα και Σουφλί

Και από τη δημοτική τηλεόραση Ορεστιάδας (δείτε το βίντεο ΕΔΩ)

Από το thraki Νεα (δείτε το βίντεο ΕΔΩ) (για ποιες υπηρεσίες μιλούν άραγε;)