Το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Μ.Γ.Σ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, συμμετείχε με το δικό του τρόπο στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας των ατόμων με αναπηρία στο αντίστοιχο άθλημα. Ο Εθνικός διέθεσε όλο τον απαιτούμενο αθλητικό υλικό, για τις προπονήσεις της Εθνικής στο προθερμαντήριο της Μαΐστρου. Η προετοιμασία διήρκησε δεκαπέντε μέρες, από 5 έως 20 Ιουλίου 2014, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η αποστολή αποτελούνταν από τον ομοσπονδιακό προπονητή, έναν ψυχολόγο, μία εργοθεραπεύτρια, μία καθηγήτρια φυσικής αγωγής και δύο βοηθούς προπονητές, οι οποίοι συνόδευσαν τους οχτώ αθλητές.
Image and video hosting by TinyPic
Παράλληλα με το camp πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις στο τμήμα ανάπτυξης σε συνεργασία με τον Α.Σ ΑΜΕΑ <<ΚΟΤΙΝΟ>>,όπου συμμετείχαν παιδιά διαφόρων ηλικιών και ικανοτήτων. Στις προπονήσεις έλαβαν μέρος κάτω πάντα από τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Χρόνη Πολίτση και παιδιά από τα αγωνιστικά τμήματα του τμήματός μας.
Στην τελευταία μέρα του camp διεξήχθηκε τουρνουά ανεξαρτήτου ηλικίας, αναπηρίας ή μη, με μοναδικό νικητή την προσπάθεια όλων για να περάσουν καλά. Στο τουρνουά έπαιξαν οι αθλητές της Εθνικής απέναντι σε αθλητές από ομάδες της πόλης, σε βετεράνους του αθλήματος, φίλους και γονείς των δύο συλλόγων (ΚΟΤΙΝΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ) που βοήθησαν σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και τον Α.Σ ΑΜΕΑ <<ΚΟΤΙΝΟ>> για την πρόσκληση και την συνεργασία που μας προσέφεραν.
Ο Μ.Γ.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ θα στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες και θα είναι εκεί για οποιαδήποτε συνεργασία.

Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΚΥΡΑΔΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ