Την πρώτη θέση πανελλαδικά στο Beach Handball κατέκτησαν αθλητές του συλλόγου Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.
Τερμάτισαν πρώτοι στη βαθμολογία σε σειρά από τουρνουά που έγιναν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, και απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους.
Αξίζει να σημειωθεί πως και η γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων διακρίθηκε αφού ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο ίδιο άθλημα πανελλαδικά.
Ύστερα από αυτή τη μεγάλη επιτυχία αντιπροσωπεία των παικτών και του ΔΣ επισκέφτηκαν το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη με το δήμαρχο να εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την διάκριση στους αθλητές και τους παράγοντες της ομάδας και να επισημαίνει ότι τέτοιες επιδόσεις τιμούν ιδιαίτερα την πόλη και αποτελούν παράδειγμα για την νεολαία.
Image and video hosting by TinyPic
Ο κ. Λαμπάκης τόνισε επίσης ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα στη προσπάθεια που κάνει και θα τη στηρίξει στη συμμετοχή της στο Champions Cup που θα διεξαχθεί 1-2 Νοεμβρίου 2014, στη Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.
Μαζί με την ομάδα ήταν και η Αλεξανδρουπολίτισα πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Handball με την ομάδα της Ν. Ιωνίας Μάγδα Κεπεσίδου, την οποία συνεχάρη ο κ. Δήμαρχος για τις διακρίσεις της.