Αντλία θερμότητας λύνει επιτέλους το πρόβλημα της θέρμανσης και πλέον τα παιδιά δε θα πηγαίνουν το χειμώνα στην Τουρκία.

Τέλος στο πανελλήνιο ρεζίλι των προηγούμενων ετών, όπου κολυμβητές από την Ορεστιάδα πήγαιναν στην Αδριανούπολη για προπονηθούν το χειμώνα, επειδή ο δήμος έκλεινε το κολυμβητήριο λόγω έλλειψης χρημάτων για θέρμανσης.
Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, πριν λίγες εβδομάδες ύστερα από συνάντηση με το νέο δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, δέχτηκε το σχέδιο που παρουσίασε ο νέος δήμαρχος, για τοποθέτηση αντλίας θερμότητας και ενός ειδικού καλύμματος, το οποίο θα διατηρεί τη θερμοκρασία της πισίνας κι έτσι θα χρηματοδοτηθεί η εγκατάσταση.
Ο υφυπουργός αθλητισμού, επισκέφτηκε χθες την Ορεστιάδα, με αφορμή την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη για την τελετή αφής της φλόγας των Special Olympics και ανακοίνωσε τις εξελίξεις. Μάλιστα δεσμεύτηκε ότι αυτό το χειμώνα το κολυμβητήριο δε θα κλείσει.

Στις εξελίξεις σημαντική ήταν και η παρέμβαση του υφυπουργού παιδείας Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον υφυπουργό αθλητισμού.
Ο κ. Ανδριανός επισκέφτηκε το εθνικό στάδιο Ορεστιάδας και το νέο κλειστό, όπου και συνομίλησε με εκπροσώπους του Ορέστη και του ΑΟΟ.

Δείτε το βίντεο