ΝΗΡΕΑΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΜικροί – Μεγάλοι, Φίλοι – Φίλες, Γνωστοί – Άγνωστοι, Κολυμβητές/τριες και μη, όλοι μια παρέα……..»Βουτήξανε» κυριολεκτικά στη διασκέδαση μαζί μας, το Σάββατο 13/12/2014 στο κέντρο δεξιώσεων Principal !!!

Ο σύλλογος για δεύτερη φορά και έπειτα απο 3 χρόνια οργάνωσε τη δικιά του Βραδιά ,όπου φέτος είχε πραγματικά μεγάλη επιτυχία με το κέφι να παραμένει στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής!!!

Με Ξυλοπόδαρο, Clown και Άγιο Βασίλη τα παιδιά έμειναν πλήρως απασχολημένα και διασκέδασαν με την ψυχή τους,ενώ οι μεγάλοι πήραν τη σκυτάλη ξεφαντώνοντας υπό τους ήχους της Ελληνικής Μουσικής!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ενισχύσατε με αυτόν το τρόπο το έργο του ΝΗΡΕΑ και σε όσους βοήθησαν εθελοντικά για την οργάνωση της Χοροεσπερίδας. Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους χορηγούς και επαγγελματίες της πόλης που με τη δική τους προσφορά ο σύλλογος κατάφερε να συγκεντρώσει τον εκπληκτικό αριθμο των 234 δώρων αξίας των 5 έως 2580,00 ευρώ , δημιουργώντας έτσι μια Λαχειοφόρο αγορά που οι περισσότεροι έφυγαν κερδισμένοι!!!

Tέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους του Δήμου Ορεστιάδας τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. κ. Μπαρμπούδη Αλέξανδρο και Αρχοντίδη Αρχοντή, τον Αντιδήμαρχο έργων κ. Περιστεράκη Ιωάννη, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Ορμανλίδη Χρήστο και τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Καραγιάννη Γεώργιο που μας τίμησαν με την παρουσία τους και βράβευσαν τους αθλητές της Προαγωνιστικής, Αγωνιστικής και της ομάδας των ενηλίκων του συλλόγου!!! Η υπόσχεση τους με την ανακοίνωση που έδωσε ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο, ότι θα κάνουν απο πλευράς τους το καλύτερο δυνατό για την αδιάκοπη λειτουργία του Κολυμβητηρίου, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε το έργο μας , προσφέροντας σ’ αυτό που αγαπάμε και κατά συνέπεια στον αθλητισμό της πόλης μας !!!

Δ.Σ. ΝΗΡΕΑ
Ορεστιάδα 15/12/2014