Τις λάθος του επιλογές φαίνεται ότι πληρώνει ο δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας Λευτέρης Χαμαλίδης. Η ήττα στις εκλογές από το νυν δήμαρχο ήταν απροσδόκητη καθώς ο δήμαρχος είχε απολέσει πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του πράγμα που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο επικεφαλής πλέον της μείζονος  αντιπολίτευσης. Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας ο κ. Χαμαλίδης είχε ορισμένες καλές ιδέες. Αποδείχτηκε όμως «άμαθος» πολιτικά, όταν του πέταξε πολλές φορές το μπαλάκι σύμβουλος της πλειοψηφίας, ο οποίος ξεκάθαρα είπε ότι η αστυνομία είναι αντίθετη με την ενοικίαση μέρος του δρόμου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. Αντί εκείνη την ώρα να κατηγορήσει ανοιχτά το δήμαρχο και να μιλήσει πολιτικά, πρότεινε τη δικιά του λύση. Πολιτικά (θα το γράψουμε με ποδοσφαιρικούς όρους) δεν εκμεταλλεύτηκε στο ελάχιστο τη μπάλα που έπεσε στο γήπεδο.

Για την ιστορία η πρότασή του ήταν να κλείσει η Εμμανουήλ Ρήγα, αλλά να μην τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα στο δρόμο, αλλά σε όλο το πλάτος του πεζοδρομίου.

Ο κ. Χαμαλίδης, είναι νέος, με όρεξη και φιλοδοξίες. Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά αν θέλει να έχει πολιτικό μέλλον. Θέλει ουσιαστική παρουσία, γνώση και σωστές επιλογές. Έχει χρόνο μπροστά του για να ανακάμψει, καθώς υπάρχουν συνεργάτες του, που προς το παρόν τον στηρίζουν.