ΟΕΒΕΣΕΒΕΗ ομοσπονδία επαγγελματικών, βιοτεχνικών και εμπορικών σωματείων Ν. Έβρου, σε συνεργασία με το ΙΜΕ – ΓΣΕΒΕΕ πρόκειται να υλοποιήσει δωρεάν προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης σε απασχολούμενους μικρών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των πράξεων με τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ – Α.Π. 7 & 8» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης είναι τα ακόλουθα :
1. Ζητήματα διακρίσεων και ετερότητας στην εργασία
2. Δεξιότητες εργαζομένων στον γραπτό λόγο και την επικοινωνία
3. Ικανότητα διαχείρισης συγκρούσεων στο χώρο εργασίας
4. Θέματα οικονομικού και επιχειρησιακού γραμματισμού
5. Μεταγνωστικές ικανότητες
6. Στοιχεία σύγχρονης εργατικής νομοθεσίας και εργασιακές σχέσεις στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον
7. Κοινωνική οικονομία και καινοτόμες μορφές επιχειρηματικότητας
8. Ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής ασφάλισης
9. Θέματα οικονομίας και εργασιακός βίος
10. Ξενόγλωσση επιχειρηματική ορολογία (Ρωσική γλώσσα)
11. Τεχνικές παρέμβασης στην λειτουργία της επιχείρησης και αντιμετώπιση της κρίσης και της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας
12. Αγγλική γλώσσα εστιασμένη στο χώρο της εργασίας
13. Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία
14. Διοικητικές και Οργανωτικές Ικανότητες
15. Εκπαίδευση εκπαιδευτών και ποιότητα στη Διά Βίου Μάθηση

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι διάρκειας 70 ωρών και υλοποιούνται αξιοποιώντας τις αρχές του μικτού συστήματα μάθησης – 35 ώρες διά ζώσης διδασκαλία και 35 ώρες εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Μετά τη λήξη της εκπαίδευσης, παρέχεται στους εκπαιδευθέντες η δυνατότητα συμβουλευτικής υποστήριξης (mentoring), η οποία θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης και θα συμβάλλει στην καλύτερη αξιοποίηση των γνώσεων που αποκτήθηκαν σε «πραγματικές συνθήκες» ζωής και εργασίας.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία της Ομοσπονδίας, Λ. Δημοκρατίας 307 όροφος 4ος, Επιμελητήριο Έβρου, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 πμ έως 14:00 μμ.. (υπεύθυνη γραφείου Καραπαντζοπούλου Εύη).
Θα κρατηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘ. ΜΠΕΛΛΑΣ ΧΡ. ΗΛΙΑΔΗΣ