ΤσιομπανίδηςΣυναντήσεις με εκπροσώπους των αγροτικών κομμάτων της Βουλγαρίας και τον υπουργό άμυνας της γειτονικής χώρας είχε ο πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) Βάκης Τσιομπανίδης στο πλαίσιο επίσκεψης γνωριμίας στις 04/03/2015- 05/03/2015.
Ο κ. Τσιομπανίδης συναντήθηκε με την πρόεδρο του κόμματος Ενωμένοι Αγρότες Βουλγαρίας και πρώην ευρωβουλευτή Petya Stavreva και τον πρόεδρο του Αγροτικού Κόμματος Βουλγαριας Vetsislav Petkov.
Την Πέμπτη 05/03 είχε συνάντηση με με τον υπουργό άμυνας της Βουλγαρίας και πρόεδρο του Αγροτικού Κόμματος Βουλγαρική Αγροτική Εθνική Ένωση Nikolay Nanko Nantsev. Κατά την συνάντηση τους, ανέπτυξαν τα αγροτικά προβλήματα των γειτονικών χωρών, συμφώνησαν για κοινούς αγώνες για τα κοινά προβλήματα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ένωσης. Επίσης αποφασίσθηκε η υπογραφή συμφώνου συνεργασίας καθώς και μελλοντικές επισκέψεις από κλιμάκια εργασίας στις δύο χώρες για διεύρυνση της συνεργασίας. Συζητήθηκε επίσης η αναγκαιότητα δημιουργίας ενιαίου Ευρωπαϊκού κόμματος με πρωτεργάτες τους προέδρους Ελλάδας Βουλγαρίας.