Κάθε Παρασκευή, ο σεφ Δημήτρης Τοντσίδης μας παρουσιάζει την πρότασή του για το αγαπημένο πιάτο του Σαββατοκύριακου.
Για αυτή την εβδομάδα ο Δημήτρης προτείνει Cordon-bleu

Υλικά για 2 άτομα
500 γρ λαιμό χοιρινό
50 γρ μπέικον
50 γρ γκούντα
4 μανιτάρια μεγάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το χοιρινό σε λωρίδες πάχους 3 εκατοστά και το σοτάρουμε και απο της 2 μεριές μέχρι να πάρουν χρώμα. Τοποθετούμε επάνω στο χοιρινό το μπέικον το μανιτάρι και την γκούντα και την άλλη φέτα χοιρινού και το βάζουμε στο φούρνο για περίπου 30 λέπτα στους 180 βαθμούς.
Cordon-bleu

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ΤοντσίδηςΟ Δημήτρης είναι ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο της μαγειρικής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα. Από μικρός κατάφερε να κάνει τους στόχους του πραγματικότητα και σπούδασε στην σχολή τουριστικών επαγγελμάτων με ειδικότητα τη μαγειρική τέχνη. Όνειρό του είναι να γίνει ένας διακεκριμένος μάγειρας και να αναδείξει τη μεσογειακή κουζίνα. Αυτή τη στιγμή είναι ο σεφ στο καφέ-μπάρ Κυβερνείο στην Αλεξανδρούπολη.
Ο Δημήτρης Τοντσίδης απαντά στα email που λαμβάνει στο: dimi-rct@hotmail.com και στο τηλέφωνο 6948260072