απεργίαΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ
Αντιστεκόμαστε – Αγωνιζόμαστε – Διεκδικούμε – Παλεύουμε

Να στείλουμε ένα δυνατό πολιτικό μήνυμα ότι, ο αγώνας μας ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές που επέβαλαν τα νεοφιλελεύθερα Μνημόνια και διέλυσαν τις εργασιακές μας σχέσεις και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα συνεχίζεται αταλάντευτα.
Αντιστεκόμαστε αποφασιστικά ενάντια στους απαράδεκτους εκβιασμούς των «δανειστών» και στο κλίμα οικονομικής ασφυξίας που δημιουργούν, στοχεύοντας στην πλήρη υποταγή και ταπείνωση του λαού μας και την ακύρωση της πρόσφατης και ξεκάθαρης πολιτικής του επιλογής.
Καλούμε την Κυβέρνηση να μην υποκύψει στις εκβιαστικές πιέσεις που ασκούν Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε. και να υλοποιήσει τις δικές της προγραμματικές δηλώσεις.
Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των μνημονιακών μέτρων της ύφεσης και της λιτότητας, συνεχίζουμε την πάλη μας ενάντια στην εκχώρηση του εθνικού μας πλούτου και στις ιδιωτικοποιήσεις.
Διεκδικούμε την πλήρη ανάκτηση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων, την πλήρη επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 Ευρώ και του θεσμού των ΣΣΕ.
Παλεύουμε να μπει φρένο στην εξοντωτική ανεργία, να μπει τέλος στη μαύρη, ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, στην ενοικίαση εργαζομένων και στο δουλεμπόριο ελλήνων και αλλοδαπών.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 π.μ. στο
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ