καλαθοσφαίρισηΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης (Σ.Δ.Κ.Θ.) σε έκτακτη συνεδρίασή του την 26η Οκτωβρίου 2015, αποφάσισε, σύμφωνα με το Καταστατικό, την πρόσκληση των μελών του Συνδέσμου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 28η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 στην Ορεστιάδα, στο γραφείο του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ, με θέματα ημερησίας διάταξης:
Εκλογή αντιπροσώπου του Συνδέσμου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ο.Δ.Κ.Ε. την 31η Οκτωβρίου 2012 στη Λάρισα, για την εκλογή τριών (3) τακτικών μελών και των αντίστοιχων αναπληρωματικών του Δ.Σ. της Ο.Δ.Κ.Ε. με θητεία το υπόλοιπο της προηγούμενης διοίκησης μέχρι λήξεως της τετραετίας.
Εκλογή αντιπροσώπου του Συνδέσμου στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ο.Δ.Κ.Ε. την 31η Οκτωβρίου 2012 στη Λάρισα, για:
1. Έγκριση προϋπολογισμού ΟΔΚΕ έτους 2016
2. Διοικητικός Απολογισμός
3. Οικονομικός Απολογισμός, Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Δ.Σ. της ΟΔΚΕ και της Ε.Ε.
4. Θέματα διαιτησίας που θα τεθούν από το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ και από τους Συνδέσμους προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

Τα παριστάμενα Μέλη πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένα.
Η Γενική Συνέλευση σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα επαναληφθεί άνευ ετέρας πρόσκλησης την επόμενη ημέρα , Τεταρτη 28 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13:00, στον αυτό τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Η παρουσία των μελών είναι υποχρεωτική .(άρθρο 4 παρ.15 Εσωτερικού Κανονισμού Ο.Δ.Κ.Ε.- άρθρο 7 παρ.1 Καταστατικού Ο.Δ.Κ.Ε. -άρθρο 6 παρ. 4δ και άρθρο 13 παρ. 2 Εσωτερικού Κανονισμού Σ.Δ.Κ.Θ.- άρθρο 5 παρ. 4 Καταστατικού Σ.Δ.Κ.Θ.).

Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Θ
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Μιχέλης Νικόλαος Χατζόπουλος