Αλεξίσφαιρα γιλέκα και άρβυλα δώρισε η κεντρική ένωση επιμελητηρίων Ελλάδος στην αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας. Με πρωτοβουλία της ένωσης, ύστερα από πρόταση του προέδρου του επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη και με την καθοριστική παρέμβαση του προέδρου του επιμελητηρίου Δράμας και υπεύθυνου εξωστρέφειας και διεθνών σχέσεων της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος Στέφανου Γεωργιάδη, υλικά που αναβαθμίζουν την ποιότητα δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας παραδόθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας.
Το ύψος της δωρεάς ανέρχεται σε 10.000 ευρώ, με τη δωρεά να αποτελεί ουσιαστική και καθαριστική παρέμβαση της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος.
Ο πρόεδρος της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνος Μίχαλος μίλησε μέσω βιντεοκλήσης με αξιωματικούς της διεύθυνσης αστυνομίας Ορεστιάδας και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας απάντησε θετικά στο αίτημα του Χριστόδουλου Τοψίδη για συνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής της ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος στην πόλη της Ορεστιάδας, μόλις επιτρέψουν οι συνθήκες.
Τις ευχαριστίες του εξέφρασε και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι πρέπει να στηριχθούν οι επιχειρήσεις που πλήττονται από τις εξελίξεις με τον κορονοϊό.
Η σεμνή τελετή, ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση του αστυνομικού διευθυντή Ορεστιάδας Χαράλαμπου Ελευθεριάδη ότι τα σύνορα φυλάσσονταν και θα φυλάσσονται.