ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KARAKATSANIS TOURS

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΙΝΑΪΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ

Αναχώρηση 30 Δεκεμβρίου

 

Karakatsanis tours

Ευριπίδου 69 Ορεστιάδα 

25520 – 23124
25520 – 29526 & 7
(Ωράριο καταστημάτων)

Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά καλώντας στον αριθμό:
25520 – 24003

Ε-mail: karakatsanis.tours@gmail.com

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-12-2011 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Νόβα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 31-12-2012 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΙΝΑΪΑ (ΚΑΡΠΑΘΙΑ)

Πρωινό και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES”. Αναχώρη ση για το στολίδι της Ρουμανίας το BRASOV. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη και στη μαύρη εκκλησία. Επίσης μπορείτε να ανεβείτε με το τελεφερίκ στο λόφο ΤΑΜΠΑ ώστε να έχετε μια πανοραμική θέα της πόλης. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά. Γεύμα ατομικά και επιστροφή στο Βουκουρέστι. Το βράδυ Πρωτοχρονιάτικο δείπνο με μουσική στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 01-01-2012 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα επισκεφθούμε το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“ , μία μοναδική γεωγραφική Εθνολογική-λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη ΧΕΡΕΣΤΡΑΟΥΝ, την όπερα ΜΟΥΣΙΚΗΣ, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 02-01-2012 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Και μέσω Ρούσε – Βελίκο Τάρνοβο – Νόβα Ζαγόρα, με τις ανάλογες στάσεις. Διέλευση συνόρων Ορμενίου. ΄Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 220 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 265 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
Τις διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι στο ξενοδοχείο BEST WESTERN PLUS MARI VILA 4* (Νεόκτιστο Απρίλιος 2011).
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.
Τρία δείπνα. (Δείπνο με μουσική την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εκτός ποτών).
Τοπικό ξεναγό στην Ρουμανία.
Φ.Π.Α.
Αρχηγό γραφείου.
Ταξιδιωτική ασφάλεια.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Ενημερωθείτε για όλες τις εκδρομές του Karakatsanis tours ΕΔΩ