παρακαμψηΜετά τη θλιβερή αποκάλυψη του thraki Νεα, σχετικά με τη νέα παράταση στην παράδοση του τμήματος του κάθετου άξονα του Έβρου, Μάνδρα – Ψαθάδες, παρά τη δέσμευση του υπουργού, διαβάστε εδώ, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για παράδοση του υπό κατασκευή τμήματος της Λυκόφης.
Σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις του thraki Νεα, ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία ίσως και μέσα στο καλοκαίρι στην κυκλοφορία.
Πρόκειται για την παράκαμψη της Λυκόφης, η οποία ήταν από τα χειρότερα σημεία του δρόμου, όσον αφορά στην ποιότητα ασφάλτου.
Οι εργασίες συνεχίζονται, τόσο για την ασφαλτόστρωση της παράκαμψης, όσο και για τη δημιουργία γέφυρας μέσω η οποία θα εξυπηρετεί τους κατοίκους του χωριού.
Αν δεν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, ή κάποια δέσμευση πολιτικού προσώπου. . . , δεν αποκλείεται ο δρόμος να παραδοθεί και πριν από τις 15 Αυγούστου.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κατασκευή άλλων τμημάτων, στα οποία θα αναφερθούμε, εν καιρώ.

Στο μεταξύ το ερώτημα που έχουμε θέσει από τις 28 Φεβρουαρίου του 2017 «Τι είναι πιο πιθανό; Να γεννηθεί παιδί από άνδρα ή να παραδοθεί ο κάθετος άξονας;«, παραμένει αναπάντητο.