κάθετος ΜάνδραΌλο και περισσότεροι θεσμικοί του Έβρου, συντάσσονται με την άποψη του thraki Νεα, σχετικά την επίσκεψη κυβερνητικών στελεχών, με αφορμή την παράδοση τμήματος του κάθετου άξονα του Έβρου.
Το thraki Νεα, από την πρώτη στιγμή έχει αντιδράσει σε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, όχι μόνο τώρα που ετοιμάζεται προς παράδοση το Κισσάριο – Μάνδρα, αλλά χρόνια που κάποιοι πανηγύριζαν όταν έφτιαχναν 500 μέτρα.
Για το θέμα ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός δήλωσε: «Που θέλουν να ‘ρθουν να τον εγκαινιάσουν κι όλας, καλύτερα να μην έρθει κανένας, γιατί νομίζω ότι δεν είναι να αποκομίζουν δάφνες αυτοί που το κάνουν ή αυτοί που το ξεκίνησαν. Είναι ένα έργο το οποίο είναι ντροπή για την περιοχή μας.
«Δε σηκώνει αυτή η αμαρτωλή ιστορία του κάθετου άξονα φιέστες. Έγιναν εκατοντάδες ατυχήματα, δεκάδες οι νεκροί. Λοιπόν, είναι καλύτερα μνημόσυνο να κάνουν παρά φιέστες και χειροκτροτήματα», τόνισε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σταμάτης Γκατζίδης, με τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη να τονίζει:
¨Με βρίσκεται κ. Γκατζίδη απόλυτα σύμφωνο. Έχουμε στείλει το μήνυμα εκεί που πρέπει, με λίγο πιο εύσημο τρόπο, γιατί στην ουσία συμφωνώ ότι δεν πρέπει να γίνουν φιέστες, αλλά μνημόσυνα εκεί για όλες αυτές τις εγκληματικές αστοχίες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια κι έχουμε στείλει το μήνυμα ότι από τη στιγμή που δε γίνεται κλειστός άξονας εθνικός θα μας έχουν απέναντι.
Ακόμη πιο σκληρές οι δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς: Δεν μπορείς να κάνεις μνημόσυνα πάνω σε έναν άξονα ο οποίος είναι ημετελής. Όταν παραδοθεί ολόκληρος ο άξονας που καρκινοβατεί περισσότερο από 12 χρόνια κι ας ζητήσουν συγγνώμη».

 

Διαβάστε: Πάνε για μεγάλο αυτογκόλ στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι κρίμα