Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 25 Νοεμβρίου 2019, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 18.30 σε TAKTIKH συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
– Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων

Αποδοχή χρηματοδότησης και υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» και στον τίτλο «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Κομοτηνής».
Συμμετοχή του Δήμου Κομοτηνής στο πρόγραμμα Γαλάζιες Σημαίες για το έτος 2020.
Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ».
Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της «Ανώνυμης Εμπορικής Εταιρείας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Δήμου Κομοτηνής και τον διακριτικό τίτλο «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Α.Ε.».
Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κομοτηνής με την επωνυμία : «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής».
Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κομοτηνής με την επωνυμία : «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής».
Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ «ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ» Α.Ε. (Μονομετοχική).
Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής.
Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Αναγνώριση ή μη της υπ΄ αρ.69/24-10-1967 Απόφασης του πρώην Κοινοτικού Συμβουλίου Μέσης και παραχώρηση κυριότητας ακινήτου του Δήμου Κομοτηνής δια συμβολαιογραφικής πράξης.
΄Εγκριση ή μη μεταβολών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2020-2021.
Παραχώρηση ή μη της χρήσης σχολικών χώρων σε αθλητικούς συλλόγους και φορείς του Δήμου Κομοτηνής.
Συγκρότηση Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων του Δήμου.
Μερική αναμόρφωση του εν χρήσει προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2019 για 8η φορά (υπ΄αριθ. 246/2019 ΑΟΕ).
΄Εγκριση ή μη έκτακτης επιχορήγησης των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Κομοτηνής.
Χορήγηση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου.
΄Εγκριση ή μη του αριθμ. 2/2019 πρακτικού της «Επιτροπής Αξιολόγησης χορήγησης υποτροφιών» του Δήμου Κομοτηνής που αφορά την παράταση εκμίσθωσης μίας κατοικίας επί της οδού Κουντουριώτου 3 στην Κομοτηνή του κληροδοτήματος «Ν.Πίσσα», με τους ίδιους όρους.
Έγκριση ή μη του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2020 της δωρεάς εν ζωή «Φώτη Πολυζόπουλου».
Έγκριση ή μη του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2020 του κληροδοτήματος «Ν. Πίσσα».
΄Εγκριση ή μη διενέργειας της δημόσιας σύμβασης για την ανάδειξη προμηθευτή/προμηθευτών της Προμήθειας Κάδων Απορριμμάτων έως 1100 λίτρων πλαστικών για το έτος 2020.
΄Εγκριση ή μη διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση υδραυλικού γερανού και ανατρεπόμενης καρότσας επί οχήματος του Δήμου».
΄Εγκριση ή μη διενέργειας της δημόσιας σύμβασης για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσιών περισυλλογής, ημερήσιας φροντίδας και επανένταξης αδέσποτων ζώων συντροφιάς για το έτος 2020.
΄Εγκριση ή μη διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Διαχείριση κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων Δήμου Κομοτηνής».
Έγκριση ή μη διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου/αναδόχων της δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Αποκατάσταση διατομής χανδάκων και βλαβών από πλημμύρες για το έτος 2020».
΄Εγκριση ή μη διενέργειας διαγωνισμού για την εκμίσθωση 78 διαμερισμάτων (bungalows) Ακτής Φαναρίου.
Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2019.
Έγκριση ή μη ανάθεσης εργασιών τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Κομοτηνής για το έτος 2018 σε ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές.
Έγκριση ή μη ανάθεσης εργασιών τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής για το έτος 2018 σε ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές.
Σύσταση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΜΠΑΝΓΚΑΛΟΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018».

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ