Εικόνες απαράδεκτες σε ένα σημείο που θα έπρεπε κάθε μέρα να αποτελεί το κέντρο της φύσης της πόλης των κάστρων.
Το Διδυμότειχο, αυτή η ιστορική πόλη αδικείται σε πολλά. Μία αδικία, ένα αυτογκόλ είναι και η παραμονή των φορτηγών του δήμου πάνω στο ανάχωμα του Ερυθροποτάμου.
Τεχνική υπηρεσία και καθαριότητα σταθμεύουν τα οχήματά τους στο ανάχωμα, με ότι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον, για τα οχήματα, για την εικόνα που σχηματίζει ο επισκέπτης, λίγα μέτρα από το βυζαντινό μουσείο της πόλης.
Το δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου, ενέκρινε την πρόταση της δημοτικής αρχής, για εύρεση νέου χώρου, ώστε τα οχήματα να απομακρυνθούν από το σημείο και η περιοχή, να αποδοθεί. . . στους κατοίκους.
Εκτός από τα οχήματα που χρησιμοποιούνται, στο ανάχωμα μπορείς να βρεις οχήματα διαλυμένα, μπάζα σκουπίδια και εικόνες που δεν κρύβονται κάτω από το χαλί.
Κι αυτά σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να απομακρυνθούν.

Στο γκαράζ του δήμου, το οποίο μόνο κτήριο δήμου δεν θυμίζει, με τα σπασμένα τζάμια και την εικόνα που παρουσιάζει, μετά την απομάκρυνση των οχημάτων, θα γίνουν εργασίες επισκευής για να στεγάζεται αξιοπρεπώς η υπηρεσία καθαριότητας.


Για να αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο, για τους δημότες και τους εργαζομένους, θα χρειαστεί λίγος καιρός ακόμη, μέχρι τις τελικές αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής του δήμου.

Από τα άσχημα που δεν έπρεπε να απασχολούν τους δήμους, αλλά υπάρχουν ακόμη. . .