Επανέρχονται τα σενάρια που είχε δημοσιεύσει το thraki Νεα στις 15 Οκτωβρίου του 2020 περί συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο.

Σχεδόν σίγουρη είναι πλέον η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο της εκπαιδευτικού Αλεξάνδρας Γκουλιάμα.
Η κα. Γκουλιάμα, που αρχικά είχε συνταχθεί στη μάχη της περιφέρειας με τον Χριστόδουλο Τοψίδη και για δέκα σταυρούς δεν εκλέχτηκε παρά την ένταση, πλέον συνεργάζεται ανοιχτά με τον περιφερειάρχη, καθώς είναι άμισθη ειδική σύμβουλος της περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα παιδείας.

Με δεδομένο ότι η Νέα Δημοκρατία ψάχνει να ανανεώσει το ψηφοδέλτιό της και προσπαθεί να περισώσει ότι σώζεται από τις διαρροές που θα έχει προς Βελόπουλους, Τζήμερους και Κρανιδιώτιδες θέλει αναγνωρίσιμες παρουσίες στο ψηφοδέλτιό της.
Μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες κυρίως στην Αλεξανδρούπολη όμως, είναι η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα, το όνομα της οποία συζητείται στα κεντρικά, αν και κάποιοι δεν αποκλείουν ότι θα αποτελούσε υποψηφιότητα έκπληξη για το δήμο Αλεξανδρούπολης.
Επειδή όμως οι εθνικές προηγούνται, ο δήμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Όσο για την άλλη γυναίκα του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, η πηγή μας δεν μας λέει τίποτα. Κι αν δεν μιλάει η πηγή, νερό δεν έχει. Κι αυτά για τη Γκουλιάμα, δεν ήθελε να μας τα πει με τη μία, αλλά μας τα είπε.