Στυλιανίδης: Αγώνας για να προλάβουμε την … ανυπαρξία της περιφέρειας στη Νυμφαία

Δηλώσεις με ιδιαίτερα πολιτικά μηνύματα έκανε ο πρώην υπουργός σε κορυφαία υπουργεία και βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, με αφορμή την έκταση που έχει πάρει το κλείσιμο του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας.
Ο κ. Στυλιανίδης, αξιοποιώντας στο έπακρο την πολιτική του εμπειρία και την αποδοχή που του προσφέρει η συνεχής ανάδειξή του από το 2000 μέχρι και σήμερα σε πρώτο σε σταυρούς βουλευτή, επέρριψε βαριές ευθύνες στην περιφέρεια και προσωπικά στον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο. «Δεν είμαι σχολιαστής της περιφέρειας. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του», ανέφερε.
Μάλιστα τόνισε ότι τον Νοέμβριο είχε αποστείλει επιστολή 15 σελίδων στην περιφέρεια για την οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Είχα ζητήσει να γίνει μία σύσκεψη στην περιφέρεια, με συντονισμό της περιφέρειας και παρουσία των δημάρχων, των παραγωγικών φορέων και των και βουλευτών. Να αναλάβει ο καθένας μας αυτό που του αντιστοιχεί, οι βουλευτές να πιέσουν στην Αθήνα τα υπουργεία, τα επιμελητήρια να αναδείξουν προϊόντα και εκδηλώσεις, οι σύλλογοι να αναδείξουν τις εκδηλώσεις τους, οι δήμαρχοι να λάβουν τα μέτρα τους και η περιφέρεια να αναλάβει το συντονισμό. Δεν έγινε τίποτα. Δεν υπήρχε ανταπόκριση ούτε στα στοιχειώδη. Το isobox που υπάρχει επάνω είναι δωρεά των επιμελητηρίων», είναι μόνο ορισμένα απ’ όσα είπε ο κ. Στυλιανίδης

Παράλληλα ο κ. Στυλιανίδης μίλησε ξεκάθαρα για κενά και ανυπαρξία της περιφέρειας.

Ακούστε τις δηλώσεις του Ευριπίδη Στυλιανίδη στον status 94.2 και στον Σταύρο Αποστολίδη, οι οποίες ήδη έχουν γίνει γνωστές και στο Μέγαρο Μαξίμου, μέσω της αποδελτιοποίησης.