Εκλεπτυσμένα, απλοϊκά αλλά συγχρόνως εξαιρετικά μοντέρνα , τα παπούτσια Hogan φέρουν την υπογραφή “Made in Italy” διατηρώντας την ιταλική φινέτσα και το κομψό στυλ απογειώνοντας με άνεση την κάθε εμφάνιση.

Κατασκευασμένα με κάθε λεπτομέρεια και εστιάζοντας στις ποιοτικές πρώτες ύλες αλλά και την ακρίβεια, η Hogan είναι συνώνυμη με την ιταλική μόδα.

Πίσω από τη Hogan

H Hogan δημιουργήθηκε αρχικά με σκοπό να εστιάσει στα αθλητικά παπούτσια, αλλά η μεγάλη απήχηση και επιτυχία που είχαν στο κοινό, ώθησε τον ιδιοκτήτη, Diego Della Valle να δημιουργήσει κι άλλα δερμάτινα αξεσουάρ όπως τσάντες, γυαλιά ηλίου κλπ. Στόχος τους δεν ήταν άλλος από το να

Αν και η Hogan έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1986, η πρώτη σειρά αθλητικών παπουτσιών βγήκε στην αγορά το 1995 και ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά Interactive, την οποία όλοι γνωρίζουμε πλέον, αποτελεί το ορόσημο της Hogan. Από το 1986 μέχρι σήμερα το design που έχουν τόσο τα Hogan ανδρικά παπούτσια όσο και τα γυναικεία, μπορεί να έχει αλλάξει πολλές φορές αλλά το στυλ τους βρίσκεται πάντα μπροστά σε όλες τις νέες τάσεις της μόδας. Η διαχρονικότητα αυτού του brand είναι μοναδική καθώς καταφέρνει να χαρίζει κομψότητα σε κάθε ανδρική εμφάνιση.

Βάλτα στην καθημερινότητα σου

Από sneakers, slip-on, loafers, ankle boots τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, η Hogan προσφέρει μία μεγάλη συλλογή παπουτσιών βασισμένη στην κομψότητα και την άνεση.

Urban, δυναμική και άνετη χαρακτηρίζεται η Interactive συλλογή της Hogan, η οποία είναι μακράν η πιο δημοφιλής. Ωστόσο, η Hogan αγαπά να απογειώνει το στυλ των ανρθώπων κάθε ηλικίας και για αυτό το λόγο τα παπούτσια του brand μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε εμφάνιση. Για τους λάτρεις της μόδας η σειρά Olympia, Running και Rebel φάνηκαν να ξεχώρισαν καθώς πρωταγωνίστησαν σε πολλά outfits.

Απογείωσε το look σου

Ανάδειξε το στυλ σου με μία τέλεια εμφάνιση που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και φυσικά θα σε κάνει να νιώθεις άνεση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Διάλεξε την αγαπημένη σου σειρά από αξεσουάρ και παπούτσια, γυναικεία ή ανδρικά Hogan που σίγουρα θα αναβαθμίσουν το outfit σου.