Ακόμη δεν υπάρχει απόφαση για το άτομο που θα αναλάβει τη γενική διεύθυνση της Δέλτα τηλεόρασης. Μετά την αποχώρηση του Αντώνη Τελόπουλου, η πρώτη σκέψη σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, ήταν να υπάρξει αναβαθμισμένος ρόλος για κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες εργαζόμενους.
Η σκέψη αυτή αν και παραμένει δεν έχει καρποφορήσει, καθώς η θέση του διευθυντή έχει και ως στόχο να καθοδηγεί όλους τους τομείς της Δέλτα, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι. Αρχικά είχαν πέσει στο τραπέζι διάφορα ονόματα νέων συνεργατών, χωρίς να επικρατεί κάποιο για ξεχωριστούς λόγους στην κάθε περίπτωση.
Βέβαια το μαγαζί δεν είναι στον αυτόματο πιλότο, καθώς οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να κάνουν τη δουλειά τους καλά, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.
Τις τελευταίες μέρες, ακούγεται όλο και πιο πολύ το όνομα ενός ανθρώπου που έχει συνδυάσει τη Δέλτα με την καλύτερη περίοδό της και οικονομικά και τηλεοπτικά.
Ο λόγος για τον Σταύρο Αποστολίδη, ο οποίος γνωρίζει το τηλεοπτικό τοπίο της περιφέρειας, όσο λίγοι.
Από το ακούγεται όμως, μέχρι να γίνουν οι τελικές συζητήσεις είναι κάτι που φαίνεται ότι απέχει, όχι όμως πολύ.
Ότι είναι να γίνει πάντως, θα γίνει το πολύ μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς τα τηλεοπτικά περιθώρια λόγω και ανταγωνισμού δεν μπορούν να αναμένουν τα Χριστούγεννα.