Τον Έβρο επισκέφτηκε τον Έβρο την περασμένη Κυριακή ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο κ. Θεοδωρικάκος, επισκέφτηκε τις συνοριακές περιοχές, τον φράχτη, το φυλάκιο 1 στις Καστανιές, ενώ συναντήθηκε με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.
Ο υπουργός ανέφερε ότι δεν υπάρχει πρόθεση από την κυβέρνηση για αύξηση του αριθμού των ατόμων που κρατούνται στο ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο, στο οποίο η κυβέρνηση ωστόσο προχωράει σε επεκτάσεις και βελτιώσεις υποδομών.
Στο μεταξύ ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στη σύσκεψη όπου συμμετείχε έθεσε δύο θέματα στον υπουργό. Το ένα αφορούσε στην ολοκλήρωση του έργου του σκοπευτηρίου στη σχολή αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, με τον υπουργό να πετάει το μπαλάκι και στην περιφέρεια ΑΜΘ, λέγοντας ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το έργο.
Το δεύτερο θέμα που έθεσε ο κ. Χατζηγιάννογλου, έχει να κάνει με το υπουργείο εσωτερικών, υπουργός του οποίου ήταν ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο δήμαρχος του είπε ότι είχε υποσχεθεί ένα απορριμματοφόρο, το οποίο οι μήνες πέρασαν, οι υπουργοί άλλαξαν και αυτό δεν φάνηκε ποτέ.

Ο υπουργός εξέφρασε την απορία του, γιατί θυμόταν την υπόθεση και υποσχέθηκε ότι θα ξαναδεί το θέμα.

Τώρα αν επιτέλους φτάσει το απορριμματοφόρο στο δήμο Διδυμοτείχου, δε θα ξέρουμε ποιος θα το χρεωθεί. Ο πρώην ή ο νυν υπουργός εσωτερικών;

Αυτά αν φτάσει πριν γίνουν εκλογές, τουλάχιστον εθνικές.