Μύλος στο δήμο Διδυμοτείχου καθώς η παράταξη του δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου δεν πρότεινε κάποιον για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.
Η παράταξη του δημάρχου δεν πρότεινε κάποιο από τα μέλη της για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε. Αντί αυτού, ο δήμαρχος πρότεινε τον ανεξάρτητο Παρασκευά Τσολακίδη, για λόγους σύμπνοιας όπως ανέφερε.
Κατά τη διαδικασία όμως, υπήρχε η πρόταση για τον σύμβολο της παράταξης του Πάρι Πατσουρίδη Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος στην ψηφοφορία επικράτησε.
Συγκεκριμένα ο κ. Εμμανουηλίδης έλαβε 14 ψήφους και ο κ. Τσολακίδης 11, ενώ βρέθηκε κι ένα λευκό.

Ως εκ τούτου, νέος πρόεδρος εκλέγεται ο κ. Εμμανουηλίδης.

Το αποτέλεσμα δείχνει ότι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ψηφίστηκε και από τους συμβούλους της παράταξης του Χρήστου Τοκαμάνη, ενώ η παράταξη του δημάρχου δεν κατάφερε να εκλέξει πρόεδρο μέλος της, αφού δεν είχε να προτείνει και κάποιον, όπως ρητά αναφέρει η νομοθεσία.

Ο Παρασκευάς Τσολακίδης πριν δύο μέρες ανεξαρτητοποιήθηκε και στην επιστολή ανεξαρτητοτοποίησής του ανέφερε: «Πιστεύω ότι η ανεξαρτητοποίησή μου αυτή, αποτελεί εχέγγυο της αμερόληπτης άσκησης των καθηκόντων του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου».
Παρ’ όλα αυτά και επειδή δεν έγινε μέλος της παράταξης του δημάρχου και επειδή δεν πλειοψήφησε, πρόεδρος δεν έγινε.