Το μέλος του συλλόγου «Τα δίδυμα τείχη» και παλιά επαγγελματίας του Διδυμοτείχου Σούλα Αναγνωστοπούλου, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο το απόγευμα. Η Σούλα Αναγνωστούπου, η οποία διατηρούσε περίπτερο στο Διδυμότειχο, είχε κερδίσει όσους είχαν τη χαρά να τη γνωρίσουν, αλλά κι όσους την είχαν ακούσει να τραγουδάει. Η συγκίνηση που προκαλεί η απώλειά της βύθισε στο πένθος τους ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί μαζί της.

Η γενική γραμματέας  και υπεύθυνη χορωδίας  του συλλόγου «Τα δίδυμα τείχη» Κατερίνα Μάρκου αποχαιρετά τη Σούλα Αναγνωστοπούλου με ένα συγκινητικό μήνυμα.
Δεν υπάρχουν λόγια να αποτυπώσουν τη βαθιά οδύνη για το χαμό της πολυαγαπημένης μας Σούλας…. Η Χορωδία μας κι ο Σύλλογος ΠΕΝΘΕΙ…κι αποχαιρετά το πιο «παλιό» της μέλος. Μια γυναίκα αστείρευτη, μια φωνή εμπειρότατη και ανεπανάληπτη, μια παρουσία χείμαρρο. Είναι αμέτρητες οι στιγμές όλα αυτά τα χρόνια …ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!! Αγαπημένη μας, πιάσε από το χέρι και τον τενόρο μας το Δήμο , που πόσο άδικα μας άφησε κι αυτός, και σιγοτραγουδήστε τα τραγούδια μας….. για όλους εμάς μονάχα ένα δάκρυ κι ένα αναπάντητο γιατί…. Καλό σου ταξίδι … Δε θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ.