Στις 21 Μαρτίου του 2021 το thraki Νεα σε ανάρτηση σχετικά με το ανάχωμα του δήμου Διδυμοτείχου έγραψε: Τα χάλια και το τέλος που θέλει να βάλει ο δήμος Διδυμότειχου

Αφορμή για όλα αυτά, ήταν τα χάλια που βρίσκονταν η περιοχή του αναχώματος του Διδυμοτείχου, καθώς τα οχήματα του δήμου στάθμευαν στο σημείο.
Ένα χρόνιο κι ένα μήνα μετά, ο δήμος Διδυμοτείχου δεν έχει κάνει κάτι που τουλάχιστον να έχει έρθει σε γνώση μας, για να βρεθεί χώρος για να στεγαστούν τα λειτουργικά οχήματα του δήμου.
Στις 21 Μαρτίου 2021 γράφαμε: «Το δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου, ενέκρινε την πρόταση της δημοτικής αρχής, για εύρεση νέου χώρου, ώστε τα οχήματα να απομακρυνθούν από το σημείο και η περιοχή, να αποδοθεί. . . στους κατοίκους».

Τρία χρόνια μετά τη νίκη του δημάρχου στις εκλογές, τότε που το βράδυ των πανηγυρισμών που ο πρώην αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΔ τον σήκωνε στον ώμο και σημερινοί αντιδήμαρχοι πανηγύριζαν, η αλλαγή που έχει πραγματοποιηθεί στο ανάχωμα είναι η απομάκρυνση της «βάρκας του Παπατσαρούχα» και κάποιων οχημάτων τα οποία βρίσκονταν σε ακινησία.

 

Το thraki Νεα, αναζήτησε τα οχήματα αυτά και τα εντόπισε στο Ελληνοχώρι. Έξω από το χωριό, πριν μπεις στο χωριό στρίβεις δεξιά και τα βλέπεις.

Όσο για το ανάχωμα, πριν δέκα μέρες περίπου, εξακολουθούσε να φιλοξενεί μπάζα και οχήματα του δήμου.