Η Ορεστιάδα επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία της πετοσφαίρισης και μάλιστα με τον Άθλο, την ομάδα που μετράει λίγα χρόνια από την ίδρυσή της και κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να ανέβει στη Volley League.
Ο Άθλος κέρδισε με 3-0 τον Φίλιππο Βέροιας και κατάφερε να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, ενώ η ομάδα της Ημαθίας, που είχε ηττηθεί και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα με 1-3 σετ, υποβιβάζεται ύστερα από δύο χρόνια στην Pre league.

 

Η Ορεστιάδα είχε πολλά χρόνια να ζήσει αντίστοιχες στιγμές, με το γήπεδο να προσελκύει περισσότερους από 1400 θεατές, οι οποίοι διψούσαν για νίκη και επιστροφή της πόλης στη μεγάλη κατηγορία.

Με μία εξέδρα δυναμική, με πολλές οικογένειες να απολαμβάνουν το παιχνίδι, ο Άθλος επιβλήθηκε με 3-0 και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε μοναδική πορεία στη συνέχεια.

Τα σετ: 25-21, 25-15, 25-13
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Καψαλιάρης, Ριζόπουλος, Στοϊλούδης, Φερέιρα, Ντα Σίλβα, Αλεξάκης / Αρχοντούδης (λ), Διαμαντίδης (λ), Καζαντζίδης, Ράπτης
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τάκης Χριστοφορίδης): Γιάγκος, Βαρβεσιώτης, Στουντζίνσκι, Χουάν, Γραμμενούδης, Στεφανίδης / Μιχελάκης (λ), Κουπατσιάρης, Σιούτης, Ντουντούδης

Στην Ορεστιάδα βρέθηκαν και φίλαθλοι του Φίλιππου Βέροιας, οι οποίοι ενίσχυσαν την ομάδα τους.