Είχαμε την απορία και τελικά μάλλον μας λύθηκε…
Αναρωτιόμασταν κατά διαστήματα αν έχει πρόβλημα το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, αλλά επειδή συνέβη μόνο με έναν οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα ότι δεν είμαστε στη λίστα.
Ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Δερμεντζόπουλος τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργήσει ένα email από το οποίο στέλνει μηνύματα στα ΜΜΕ για τη δραστηριότητά του.
Στο thraki Νεα, από το συγκεκριμένο email δεν έχουμε λάβει το παραμικρό μήνυμα, κάτι που μας κίνησε υποψίες.
Και επειδή μιλάμε ειλικρινά με τους αναγνώστες μας, δεν μας προκάλεσε καμία στεναχώρια.
Άλλωστε τι λένε στα δελτία Τύπου τους συνήθως οι βουλευτές;
Λένε για ερωτήσεις που κατέθεσαν, για συναντήσεις που είχαν με υπουργούς ή για επισκέψεις που έκαναν σε χωριά κτλ.
Συνήθως συνοδεύονται και με φωτογραφίες, με χαμόγελα.

Τις καλές ειδήσεις οι βουλευτές και γενικά οι πολιτικοί τις λένε στους δημοσιογράφους με άλλους τρόπους.

Ο κ. Δερμεντζόπουλος από τα πρώτα δελτία που εξέδωσε ήταν κι αυτό σχετικά με το πλοίο ΑΖΟΡΕΣ ΕΞΠΡΕΣ όταν είχε αποκλειστεί η Σαμοθράκη, με το πλοίο να μη δένει ποτέ στο νησί, παρά την ανακοίνωση του βουλευτή εκείνον τον Αύγουστο του 2019. . .

Να επανέλθουμε όμως στο σήμερα, γιατί σήμερα ο διαχειριστής του thraki Νεα, συνάντησε τυχαία τον κ. Δερμεντζόπουλο και τον ρώτησε γιατί δεν λαμβάνει το σίτε τα δελτία Τύπου του.
Αρχικά ο βουλευτής είπε ότι ανάμεσα στα δελτία Τύπου μπαίνουν σχόλια και όταν θέσαμε ξανά το ερώτημα – γιατί υποθέσαμε ότι λόγω της μάσκας και της φασαρίας – ίσως να μην έγινε αντιληπτό αυτό που ρωτήσαμε, μας είπε ότι δεν γνωρίζει ότι δε λαμβάνουμε email.
Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε, μα δεν γνωρίζει, δεν αναρωτήθηκε όμως γιατί δεν βλέπει το έργο του σ’ αυτή την ταπεινή σελίδα; Αλλά αυτό δεν μας αφορά.

Εμείς ούτε στενοχώρια, ούτε καούρα, ούτε καημό, ούτε απωθημένο έχουμε να λαμβάνουμε δελτία Τύπου από τους βουλευτές, είτε λέγονται Δερμεντζόπουλος είτε έχουν άλλο επίθετο.
Ειλικρινά.

Απλά έχουμε αναγνώστες που ενδεχομένως αναρωτιούνται γιατί δεν ασχολούμαστε με την «προβολή» του συγκεκριμένου βουλευτή και έπρεπε να γνωρίζουν, γι’ αυτό προχωρούμε στη συγκεκριμένη διευκρίνηση, σεβόμενοι τους αναγνώστες που μας εμπιστεύονται.
Να είναι πάντως σίγουρο το αναγνωστικό μας κοινό, αν ποτέ μάθουμε ότι ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος έκανε κάτι σημαντικό και αξίζει να το αναφέρουμε, παρά το ότι δε μας ενημέρωσε, θα τα κάνουμε. Ακόμη και πρωτοσέλιδο θα το βάλουμε.

Στο παρελθόν ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, είχε διαγράψει προσωρινά τη διεύθυνση thrakinea@gmail.com από τη λίστα των παραληπτών του, όμως όταν αντιλήφθηκε ότι οι δημοσιεύσεις του thraki Νεα δεν έχουν να κάνουν με προσωπική προβολή, αλλά με ενημέρωση των αναγνωστών μας (και ψηφοφόρων του), έκανε άρση αποκλεισμού. . .

Αυτά για να μην υπάρχουν απορίες.