Ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Πάρις Πατσουρίδης, αποτελεί προσωπικό κεφάλαιο για όποιον τον γνωρίζει και διατηρεί στενές σχέσεις εκτός πολιτικής. Και λέμε εκτός πολιτικής, καθώς πολιτικά κρίθηκε από τον λαό και όπως πληροφορούμαστε θα κριθεί για ακόμη μία φορά, λόγω των αποτελεσμάτων που φέρνει η σημερινή δημοτική αρχή Διδυμοτείχου.

Ο Πάρις Πατσουρίδης, παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκε δήμαρχος είναι ενεργός στα κοινά, σα να είναι δήμαρχος.
Και αυτή η δράση του, ίσως να έπαιξε ρόλο και κατάφερε να είναι από τους ελάχιστους, οι οποίοι είχαν ονομαστική πρόσκληση για τα εγκαίνια του νέου γηροκομείου Αλεξανδρούπολης.
Αντίστοιχες τελετές, συχνά λόγω των ομιλιών και των πρωτοκόλλων είναι από τις υποχρεώσεις που πρέπει να παραστείς, γνωρίζοντας το τι θα ακολουθήσει.
Τα εγκαίνια όμως έγιναν και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο πάρα πολλοί προσπάθησαν να πλησιάσουν για να του μιλήσουν.
Ο πρωθυπουργός που έχει παλιά γνωριμία με τον κ. Πατουρίδη, αν δεν κάνουμε λάθος από την εποχή που ήταν δήμαρχος, είχε μία σύντομη συνομιλία μαζί του και όπως μας πληροφορεί άνθρωπος μας που ήταν εξαιρετικά κοντά είδε τον πρωθυπουργό να του μιλάει εξαιρετικά θερμά αν και η μάσκα αρχικά εμπόδισε τον κ. Μητσοτάκη να τον αναγνωρίσει με την πρώτη.