Ανακοίνωση στήριξης δημοσιογράφου – μη μέλους της ΕΣΗΕΜΘ – εξέδωσε η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, εξέδωσε ανακοίνωση υπεράσπισης του Κώστα Πιτιακούδη.
Την ΕΣΗΕΜΘ τη σεβόμαστε, την τιμούμε και την υπερασπιζόμαστε, καθώς όχι μόνο είμαστε μέλη της, αλλά ενεργό τμήμα της, ενώ ο διαχειριστής του thraki Νεα Γιάννης Τομαδάκης έχει διατελέσει και εργασιακός εκπρόσωπος Θράκης και μάλιστα στη δύσκολη εποχή των μνημονίων, εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα…
Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης στις 4 Μαΐου εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης του Κώστα Πιτιακούδη, για υποθέσεις αγωγών εις βάρος του.
Επειδή μας έκανε εντύπωση, απευθυνθήκαμε σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τόσο εμείς όσο κι άλλοι συνάδελφοι και μάθαμε το εξής.
Η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση χωρίς να έχει γνώση κειμένων για τα οποία έχουν κατατεθεί αγωγές κατά του Πιτιακούδη με το θέμα να συζητείται στο ΔΣ ύστερα από αίτημα της ΕΣΗΕΑ.

Το θέμα της ανακοίνωσης πληροφορούμαστε θα απασχολήσει τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ερχόμενης Τρίτης ύστερα από αντιδράσεις δημοσιογράφων.

Έχουμε τονίσει με κάθε τρόπο στο παρελθόν ότι: «Πάγια τακτική του thraki Νεα, είναι να μην ασχολείται με δημοσιεύματα άλλων ΜΜΕ«.
Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με την αγαπημένη μας ΕΣΗΕΜΘ, για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους προς ενημέρωση των αναγνωστών μας.