Την προσχώρησή του στην παράταξη του δήμου Ορεστιάδας Δημοτική Επαναφορά, ανακοινώνει ο πρώην αντιπρόεδρος της κοινότητας Κυπρίνου Ραφαήλ Παλιουργιώτης. Ο κ. Παλιουργιώτης είχε παραιτηθεί από την θέση του αντιπροέδρου αλλά και από τοπικός σύμβουλος.

Σε ανακοίνωσή του για την προσχώρησή του στην παράταξη αναφέρει:

Με την παρούσα θέλω να γνωστοποιήσω την προσχώρησή μου στο Συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ», με επικεφαλής τον κύριο Καζαλτζή Χρήστο, τη συστράτευσή μαζί του και την κάθοδό μου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του δήμου Ορεστιάδας, στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του επόμενου έτους.
Μετά την παραίτησή μου από τη θέση του αντιπροέδρου της Κοινότητας Κυπρίνου και την ουσιαστική αποχώρησή μου από το συνδυασμό «ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του κ. Μαυρίδη, για λόγους που έχω ήδη εξηγήσει σε συνεντεύξεις μου, εξακολουθώ να παραμένω ενεργός πολίτης.
Η παρακμή που βιώνει ο τόπος μας δε με αφήνει αδιάφορο, όπως δε μπορεί και δεν πρέπει να αφήνει κανένα μας, πόσο μάλιστα την ηλικιακή ομάδα των νέων ανθρώπων όπου και ανήκω.
Θα συνεχίσω να δίνω τους αγώνες μου για το χωριό, το δήμο, την περιοχή μου, μέσα από μία δημοτική παράταξη η οποία διακατέχεται από ειλικρίνεια και συγκροτείται από ανθρώπους που δεν προσπαθούν να δείξουν κάτι άλλο, από αυτό που πραγματικά είναι.

Με εκτίμηση
Παλιουργιώτης Ραφαήλ