Όταν αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία με σκοπό να δώσει πανελλήνιες, ο σκοπός έπρεπε να επιτευχθεί και η Δέσποινα Μπαρμπούδη, είναι από τους ανθρώπους οι οποίοι δε διαψεύδονται.
Αν και μητέρα τριών παιδιών και εργαζόμενη, κατάφερε να πετύχει δύο στόχους. Ο πρώτος και ο βασικός να μπει στο πανεπιστήμιο στη σχολή που ήθελε και ο δεύτερος, να τα καταφέρει χωρίς να στερήσει το παραμικρό από το σύζυγο και τα παιδιά της.
Τον τελευταίο χρόνο η Δέσποινα αφοσιώθηκε με το παραπάνω στους στόχους της και δίνοντας πανελλήνιες ήξερε ότι είναι κοντά στην επιτυχία.
Κι όταν λέμε για επιτυχία, εννοούμε απολυτήριο με 19,9 και εισαγωγή στη σχολή Κοινωνικής Πολιτικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με σειρά επιτυχίας 7.

Και η 7η θέση εισαγωγής, οφείλεται σε ένα μικρό στραβοπάτημα στα μαθηματικά, που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν το αγαπημένο της μάθημα, ως και παλιά τριτοδεσμίτισσα.

Τα συγχαρητήρια πάντως αξίζουν, όχι μόνο στη Δέσποινα, αλλά και στα παιδιά της και κυρίως στον σύζυγό της φοροτεχνικό Γιάννη Καπετανίδη, ο οποίος επωμίστηκε περισσότερο βάρος, όσο πλησίαζαν οι πανελλήνιες.
Στη χαρά της Δέσποινας, συμμετέχουμε κι εμείς, καθώς το λογιστικό γραφείο Καπετανίδη, αποτελεί τον οικονομικό μας σύμβουλο.