Το παράπονό του κατέθεσε στο thraki Νεα, ένας πολύτεκνος πατέρας ο οποίος μένει στον Έβρο.
Ο πολύτεκνος πατέρας, που αγαπάει την οικογένεια, την εργασία και τον τόπο που, μας τόνισε ότι η στήριξη που παρέχεται στην οικογένειά του και σε άλλες πολύτεκνες οικογένειες, στις οποίες εργάζονται και οι δύο γονείς ή τυχαίνει να έχουν ένα εισόδημα που να αγγίζει τα 40.000 ευρώ (χωρίς να αφαιρούνται οι φόροι), είναι ανύπαρκτη.

Δεν μίλησε απλά για τα επιδόματα που δεν βλέπει, δεν μίλησε για το γεγονός ότι παρ’ όλο που μένει στη Θράκη η πολιτεία αγνοεί τη σύνδεση της πολυτεκνίας με την ανάγκη παραμονής στον τόπο, δεν ζήτησε να εξαιρεθεί, να μην θεωρείται πλούσιος γιατί εργάζονται και αυτός και η σύζυγός του, δεν ζήτησε να υπολογίσει το κράτος τα πόσα δίνει για τετράδια των παιδιών, για τις ξένες γλώσσες, για τα ραπιντ τεστ που έκανε στα παιδιά πέρυσι, για το κόστος θέρμανσης του σπιτιού του, δεν ζήτησε να πάρει όσα παίρνουν άλλοι που δεν εργάζονται και ζουν με τα επιδόματα.
Το παράπονό του είπε ο άνθρωπος, ο οποίος πληρώνει το νερό, όσο το πληρώνουν και οι οικογένειες με ένα παιδί.
Και ας πατάνε πολλαπλάσιες φορές το μήνα το καζανάκι στο σπίτι του κι ας ανάβουν πολλαπλάσιες φορές τον θερμοσίφωνα κι ας αγοράζουν Χ4 τα αθλητικά παπούτσια, τις φόρμες, τα γάλατα. . .

«Το μόνο που έχω ως πολύτεκνος, είναι το μισό εισιτήριο του ΚΤΕΛ». Αυτό μας είπε. Αυτό κρατάμε και αναρωτιόμαστε.
Μόνο το ΚΤΕΛ Έβρου τελικά στηρίζει διαχρονικά όλους τους πολύτεκνους;

Τα στοιχεία του πολύτεκνου πατέρα, παραμένουν στη διάθεση του thraki Νεα, όχι για να τα δώσουμε φυσικά στην κυβέρνηση ή στην εκκλησία, αλλά γιατί ελπίζουμε ότι θα ευαισθητοποιηθούν κάποιοι και θα ενεργήσουν όπως πρέπει επιτέλους για τη Θράκη.