Φτωχότερη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης

Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, ο Κωνσταντίνος Ζαμπούκης πατέρας του δημάρχου Αλεξανδρούπολης. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 11:00 στη μητρόπολη Αλεξανδρούπολης.

Το thraki Νεα, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήριά του στους οικείους του και στα παιδιά του Γιάννη, Βούλα και Μάγδα.

Ο ευπατρίδης Αλεξανδρουπολίτης Γιάννης Μαλκίδης, ο οποίος έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση αναφέρει:

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, εκτιμήθηκε και αγαπήθηκε από όσους τον γνώρισαν την περίοδο της ενεργούς υπηρεσίας του σε δημοτικά σχολεία της περιοχής.
Με την ευγενική του συμπεριφορά, τους προσωπικούς του αγώνες ιδιαίτερα μέσα από το κίνημα της «Χριστιανικής Δημοκρατίας», τις αγωνίες και την δραστηριότητά του, ο αείμνηστος ήταν ένα αφυπνισμένο μυαλό, με εγκάρσιο προσανατολισμό, που δημιουργούσε μια κοινωνική χημεία προσδοκίας του καλύτερου.
Μεταβαίνει σήμερον «ἐκ του θανάτου εις την ζωήν» ένας δίκαιος άνθρωπος, ένας ενάρετος χριστιανός, ένας άνθρωπος του Θεού, που αν θέλει κανείς να περιγράψει την προσωπικότητά του, δεν έχει παρά να θυμηθεί τον λόγο του Κυρίου μας, «Μάθετε ἀπ᾽ ἐμοῦ, ὅτι πράος ειμί και ταπεινός τῇ καρδίᾳ».
Δυστυχώς ο κύκλος των παλιών υπέροχων δασκάλων «υπευθύνων» για την εξαιρετική μόρφωση χιλιάδων Ελλήνων υπό δύσκολες συνθήκες, μέρα με τη μέρα κλείνει…
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 11:00 π.μ το προσεχές Σάββατο 1 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Θερμά συλλυπητήρια σε συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος συμπολίτη μας.
Ο Πανάγαθος Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο.