Μπροστά θα περάσει με νίκη, ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Πήγασο.
Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 11 βαθμούς, με τους παίκτες της ομάδας της Ορεστιάδας να θέλουν νίκη τρίποντο που θα τους εξασφαλίσει διαφορά από τον Πήγασο.
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Νίκος Σαμαράς.

Αναφερόμενος στον κυριακάτικο κρίσιμο αγώνα ο τεχνικός του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης δήλωσε: «Έπειτα από δύο εκτός έδρας ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, επιστρέφουμε και πάλι μπροστά στον κόσμο μας τον οποίο χρειαζόμαστε πάντα δίπλα μας. Πόσο μάλλον σε ένα ματς κομβικής σημασίας, όπως αυτό με τον Πήγασο Πολίχνης. Πρέπει να παρουσιαστούμε σωστά «διαβασμένοι» και αποτελεσματικοί, ούτως ώστε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε με μεγαλύτερες αξιώσεις την προσπάθειά μας για παραμονή».
Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Ριζόπουλος τόνισε: «Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πλέον το μυαλό μας στρέφεται στον κρίσιμο και κομβικό αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Πήγασο Πολιχνης. Το αυριανό παιχνίδι είναι για εμάς ένα ακόμη ντέρμπι, βρισκόμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση με τους αντιπάλους μας, οπότε γνωρίζουμε καλά ότι η νίκη θα μας δώσει τεράστια βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουμε. Περιμένουμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο έβδομος παίχτης μας, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί με τη λήξη μία ακόμη σπουδαία επιτυχία».