Μία ιστορική στιγμή καταγράφηκε στο Διδυμότειχο, με τους δημοτικούς συμβούλους να αποφασίζουν ομόφωνα την παραχώρηση του κτηρίου του δημαρχείου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, προκειμένου να στεγαστεί η υπό αναμονής ίδρυση σχολή Ψυχολογίας.
Το δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε να παραχωρηθεί το κτήριο, προκειμένου να στεγαστεί προσωρινά η σχολή.
Το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2022 ο υφυπουργός παιδείας Άγγελος Συρίγος είχε επισκεφτεί το Διδυμότειχο, όπου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραχώρηση του δημαρχείου.

Μόλις το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να παραχωρηθεί το κτήριο, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Χρήστος Τοκαμάνης, ζήτησε από τους συμβούλους να σηκωθούν όρθιοι και να χειροκτροτήσουν τον υφυπουργό και τον πρύτανη.
Αν και το χειροκρότημα δεν θα έπρεπε να απευθύνεται στα δύο συγκεκριμένα άτομα, αλλά να αφορά στην ίδρυση της σχολής, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, η στιγμή δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ιστορική, παρά την πλήρη αστοχία του «στόχου» χειροκροτήματος.