Τα γυναικεία εσώρουχα plus size είναι εδώ για να αποδείξουν ότι το sexiness δεν… βγαίνει μόνο σε Small και XSmall… Αντιθέτως, βγαίνει σε όλα τα μεγέθη και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό που όλες οι γυναίκες κρύβουν μέσα τους!

Αισθησιακά κορμάκια σε μεγάλα μεγέθη, αέρινα νυχτικά κοντά ή μακριά, plus size babydoll, σατέν πιτζάμες και ρόμπες, sexy γυναικείες κάλτσες και καλσόν, σουτιέν για μεγάλο στήθος, στρινγκ, ζαρτιέρες και κορσέδες, υπόσχονται να αναδείξουν τις καμπύλες σας, κάνοντάς σας να νιώθετε ξεχωριστές!

Σε μεγέθη που ξεπερνούν το XLarge και φτάνουν έως και 6Χ-Large, τα γυναικεία εσώρουχα plus size είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν κάθε σας επιθυμία και θα σας χαρίσουν το στυλ που ονειρεύεστε. Αναζητήστε τα στο estring.gr, εξερευνήστε ολόκληρη τη συλλογή και επιλέξτε τα εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη που θα εκτοξεύσουν το αισθησιασμό σας με ένα click!

Καλσόν plus size για… XXL στιγμές απόλαυσης!

Ψηλοτάκουνες γόβες, καλσόν plus size, κόκκινο κραγιόν και… δεν χρειάζεστε κάτι άλλο για να τον φέρετε στα πόδια σας… Στο estring.gr θα βρείτε καλσόν σε μεγάλα μεγέθη και διάφορα χρώματα, sexy ψηλές κάλτσες για να συνδυάσετε με ζαρτιέρες, αλλά και plus size καλσόν αυτοκινήτου για να κάνετε τον σύντροφό σας να παθιαστεί μαζί σας!

Γνωρίστε την online συλλογή κι επιλέξτε ανάμεσα από κλασικά και μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και αισθησιακές λεπτομέρειες, που θα… ξυπνήσουν τον αισθησιασμό σας και θα αναστατώσουν τον σύντροφό σας. Μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε ένα διχτυωτό καλσόν σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα ή να τον εκπλήξετε με ένα καλσόν αυτοκινήτου με ανοιχτό καβάλο!

Επισκεφθείτε σήμερα το estring.gr, διαλέξτε τα καλσόν plus size που σας ταιριάζουν και αφεθείτε σε… XXL στιγμές απόλαυσης!