Με δυο πολύ καλούς του φίλους, τους Εβρίτες Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους πρωταθλητές Κώστα Γκατσιούδη και Πηγή Δεβετζή, συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Ελληνικής Λύσης Μαργαρίτης Κίρκος.


Κατά τις καθημερινές του επισκέψεις σε όλο το νομό Έβρου, στον οποίο εδώ κα τέσσερα χρόνια περιοδεύει συχνά σε πόλεις και χωριά για να συζητάει με τον απλό κόσμο και να ακούει τα προβλήματα και τα παράπονα του, αλλά και να αφουγκράζεται τις αγωνίες του, ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, συναντήθηκε και με τους δυο τους Εβρίτες Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους πρωταθλητές, οι οποίοι είναι καλοί του φίλοι χρόνια τώρα.
Με τον Κώστα Γκατσιούδη η συνάντηση τους έγινε στο Διδυμότειχο, όπου ζει και εργάζεται ο κορυφαίος Έλληνας ακοντιστής, ενώ με την Πηγή Δεβετζή συναντήθηκαν στην γενέτειρα της Αλεξανδρούπολη. Γκατσιούδης και Δεβετζή ευχήθηκαν ολόψυχα καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει ο φίλος τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τώρα ως υποψήφιος βουλευτής Έβρου με την “Ελληνική Λύση”. Όπως του τόνισαν χαρακτηριστικά, μακάρι ο νομός Έβρου να εκπροσωπείται στην Βουλή από ανθρώπους σαν και αυτόν, αγωνιστές της καθημερινότητας, που γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου μας, αφού τα ζουν και τα αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι ως επαγγελματίες. Οπότε θα μπορούν να αγωνιστούν με έχοντας θεσμικό ρόλο, για την επίλυση τους.