Οι κατάσκοποι στην Αλεξανδρούπολη, αλλά το ψάρεμα απαγορεύεται στο λιμάνι. . .

Και στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τον Alpha είχε ταξιδέψει η Ρωσίδα κατάσκοπος, την ύπαρξη της οποίας γνωστοποίησε η ΕΥΠ.
Σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha η Ρωσίδα κατάσκοπος, η οποία δρούσε ανενόχλητη στην Ελλάδα, είχε επισκεφτεί την Αλεξανδρούπολη, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα και πριν χαθούν τα ίχνη της.
Στην Αλεξανδρούπολη, υπάρχει ιδιαίτερο στρατιωτικό ενδιαφέρον, καθώς πλοία του ΝΑΤΟ δένουν στο λιμάνι σε περιοχή με απαγορευμένη πρόσβαση.
Αν επιβεβαιωθούν τα όσα υποστηρίζει ο Alpha η υπόθεση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η κατάσκοπος εκτός από την Αλεξανδρούπολη έχει επισκεφτεί και τη Λάρισα, με τις δύο πόλεις να έχουν ιδιαίτερη ΝΑΤΟϊκή παρουσία.
Την ώρα πάντως που η Ρωσίδα έχει χαθεί από την Ελλάδα και κανείς δε γνωρίζει που βρίσκεται, οι ελληνικές αρχές, ερευνούν τις επαφές της, το ποιος μπορεί να παραποίησε έγγραφα για να βγάλει ελληνική ταυτότητα και το αν υπάρχουν άλλοι συνεργοί της αυτή τη στιγμή στη χώρα.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι εδώ και μήνες η πρόσβαση στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, είναι απαγορευμένη για τους ερασιτέχνες ψαράδες. Προφανώς τα θέματα ασφάλειας έχουν να κάνουν με το αν οι πετονιές χαλούν την προβλήτα του λιμανιού κι όχι με κατασκόπους που μπορούν και παρουσιάζονται ως Έλληνες. . .