Σε ρόλο δημοσιογράφου ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Χρήστος Τοκαμάνης, προσκαλεί τον νυν δήμαρχο Χατζηγιάννογλου, να βρεθούν σε τηλεοπτικό στούντιο και να συζητήσουν. Ο κ. Τοκαμάνης, ο οποίος δεν υπερψήφισε την κυκλοφοριακή μελέτη του Διδυμοτείχου και το θέμα του έργου του ανοιχτού κέντρου εμπορίου κινδυνεύει τα τιναχθεί στον αέρα, καλεί τον δήμαρχο να συζητήσουν και εκτός συμβουλίου. Μάλιστα υποστηρίζει ότι δήμαρχος δεν εμφανίστηκε σε στούντιο.
Τι αναφέρει ο Χρήστος Τοκαμάνης:

Εκφράζουμε την λύπη και την δυσαρέσκεια μας για την αχαρακτήριστη και προσβλητική συμπεριφορά του δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου σε μας, αλλά και στο Μέσο Ενημέρωσης που θέλησε να μας φιλοξενήσει, σε μια εκπομπή σχετικά με την δημιουργία του Open Mall στο Διδυμότειχο.
Σε προκαθορισμένο ραντεβού για το συγκεκριμένο θέμα, παρουσία της Αντιπολίτευσης και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου στο τηλεοπτικό στούντιο και ενώ είχε αποδεχθεί την πρόσκληση, την τελευταία στιγμή δεν παρουσιάσθηκε .
Χάθηκε έτσι μια ευκαιρία να ενημερωθούν οι δημότες μας για τα τεκταινόμενα και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής, στη συζήτηση που επρόκειτο να γίνει γύρω από την κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου και την σχέση της με την δημιουργία Open Mall στο Διδυμότειχο.
Ελπίζουμε ο κ Χατζηγιάννογλου να το ξανασκεφτεί και την επόμενη Πέμπτη να παρουσιασθεί στο τηλεοπτικό κανάλι, ώστε να πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα εκπομπή προς όφελος της ενημέρωσης των δημοτών μας.