Τρεις υποψήφιες για τις δύο θέσεις του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο.

Τρία είναι τα πλέον πιθανά ονόματα για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο. Το ψηφοδέλτιο του Έβρου είναι ένα από τα ψηφοδέλτια που «πονοκεφαλιάζουν» το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς παρά το γεγονός ότι η ΝΔ είναι κυβερνητικό κόμμα, ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί η λίστα των υποψηφίων.
Υποψήφιοι στον Έβρο θα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι τρεις βουλευτές, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Σταύρος Κελέτσης.
Η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή για τις θέσεις που θα οδηγήσουν στη βουλή, καθώς πέρα του μειωμένου αριθμού των εδρών που εκτιμάται ότι θα κερδίσει η Νέα Δημοκρατία, πάντα υπάρχει και μία αβεβαιότητα για το και πόσοι θα είναι τελικά οι βουλευτές μετά και τη διεξαγωγή του 2ου γύρου των εκλογών.

Προς το παρόν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιες η Βάγια Καραφεΐζη και η Κατερίνα Φωτιάδου, ενώ όλα δείχνουν ότι έχει απομακρυνθεί οριστικά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια η δικηγόρος Χριστίνα Καπετανίδου. Μάλιστα η κα. Καπετανίδου, δεν κάνει πλέον την παραμικρή αναφορά στο θέμα σε άτομα που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της.
Οι τρεις πιθανές υποψήφιες για τις δύο θέσεις είναι η Κατερίνα Καραμήτσου (πρώην αντιδήμαρχος Σαμοθράκης), η Κυριακή Γιαλαμά (πρώην υποψήφια βουλευτής Έβρου με το Ποτάμι, πρώην σύμβουλος του αντιπεριφερειάρχη Έβρου και νυν μέλος της ΔΕΕΠ Έβρου) και η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Έβρου Ευαγγελία Κοσμίδου. Η κα. Κοσμίδου, που είναι μόλις 26 ετών και σπούδασε στην Αλεξανδρούπολη, ίσως και να αποτελέσει την έκπληξη.
Το ενδεχόμενο πάντως να απομακρύνουν από τη λίστα των υποψηφίων έναν από τους τρεις βουλευτές, ώστε να είναι υποψήφιοι τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μάλλον θα θεωρηθεί ως μπαγιάτικο πρωταπριλιάτικο αστείο.