Σε κάτι που είναι δύσκολο να το πιστέψεις προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μενέλαος Μαλτέζος. Ο υποψήφιος βουλευτής απέστειλε email στα ΜΜΕ και στο email περιλαμβάνεται η κράτηση εισιτηρίου ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ για άλλο άτομο.
Τόσο το email του ατόμου, όσο και τα στοιχεία (αν γνωρίζεις το email) φαίνονται ξεκάθαρα.
Τα πρώτα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι γιατί στάλθηκε στα ΜΜΕ το email και η κράτηση του εισιτηρίου.
Ήταν λάθος;
Πώς και γιατί έχει στην κατοχή του ο υποψήφιος βουλευτής τη συγκεκριμένη κράτηση;
Πρόκειται για λάθος που έγινε από το γραφείο του υποψηφίου;
Τι σημαίνει το ότι έχει κρατηθεί ένα αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη και το γνωρίζει ο υποψήφιος;

 

Ο κ. Μαλτέζος στο email του με το κείμενο που απευθύνεται στους ψηφοφόρους αναφέρει: «Τώρα που σιγά σιγά ολοκληρώνεται αυτή η όμορφη διαδρομή, μπορώ να πω με σιγουριά μόνο ένα πράγμα, πως δεν με αφήσατε να νιώσω πότε μόνος».
Εμείς διαπιστώνουμε πάντως, ότι το εισιτήριο ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ είναι για ένα μόνο άτομο.

 

Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το περιεχόμενο του email ο υποψήφιος αναφέρει (διατηρείται η σύνταξη και η ορθογραφία του πρωτοτύπου):

Όταν αποφάσισα να θέσω εκ νέου την υποψηφιότητα μου στην κρίση σας, μου είπαν πως η πολιτική είναι ένα μοναχικό ταξίδι.

Τώρα που σιγά σιγά ολοκληρώνεται αυτή η όμορφη διαδρομή, μπορώ να πω με σιγουριά μόνο ένα πράγμα, πως δεν με αφήσατε να νιώσω πότε μόνος.

“Όπου περπάτησα” σας ένιωσα πλάι μου.

Στις περιοδείες μου ανα τον νομό, στην αλληλεπίδραση που είχαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις καλημέρες που ανταλλάξαμε όλο αυτό το διάστημα δεν με αφήσατε να νιώσω ποτέ μόνος.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος λοιπόν, αυτό αποτελεί για μένα μια πρώτη και πολύ ουσιαστική νίκη και σας ευχαριστώ θερμα γι’ αυτό.

Σας ευχαριστώ για όσα μου προσφέρατε όλες αυτές τις μέρες και ελπίζω να φανώ αντάξιος αυτής της καλοσύνης και να σας την ανταποδώσω.

Όλο αυτό το διάστημα θα ήταν πολύ εύκολο να βρω πομπώδεις φράσεις και λέξεις από το παρελθόν της πολιτικής για να απευθυνθώ σε σας, όπως θα ήταν δύσκολο να μην κατανοήσω ότι οι βιβλιοθήκες των αξιών αφορούν πρώτα εσάς.

Θέλω να αγωνιστώ μαζί σας και να φωνάξω δυνατά όπως εσείς.

Θέλω να σας εκπροσωπήσω επάξια γιατί είμαι κάτι δικό σας.

Δεν θέλω να σας αλλάξω σε κάτι. Θέλω να τους αλλάξουμε εμείς.

Ελάτε..